Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tu go zrozumiec

Polecane posty

Gość gość

Moj facet zarzeka sie ze bardzo mnie kocha, kocha nad zycie, ale czemu w takim razie nie szanuje,??? wiem ze nie mozna jednoczesnie kochac i nie szanowac ale on kupuje mi rozne upominki, kartki na rozne okazje z wyrazami milosci,jak bardzo jestem wazna dla niego, a postepowal wobec mnie podle wrecz (stosowal przemoc fizyczna i psychiczna,szantaz emocjonalny,klamal,oszukiwal i wykorzystywal ekonomicznoe) Czemu tak mnie traktowal skoro bardzo czesto mowil ze kocha i twierdzi nadal ze tak jest ??

Gość gość
;(

Gość gość
Ty chcesz go jeszcze zrozumiec ? a on Ciebie rozumie ? przeciez to zwykle chamidlo :( odpusc sobie :)

Gość gość
Wiem ze to cham wstretny,ale czemu tak robi.. ? Kiedys role sie odwroca i jego nie bedzie szanowal.. wtedy zobaczymy

Gość gość
Te miłe sprawy których doświadczasz od niego, to taki kwiatek na g****e. :) Jak kochasz to zrozumiesz.

Gość gość
bo cie nie kocha to proste i logiczne, jakbys byla ta jedyna wymarzona idealna to nie zachowywalby sie jak smiec, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie

Gość Diagnoza8765
"gość bo cie nie kocha to proste i logiczne, jakbys byla ta jedyna wymarzona idealna to nie zachowywalby sie jak smiec, im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie". To Ty nie rozumiesz. Nawet gdyby uważał Autorkę tego wątku za tą jedyną, wymarzoną i idealną, to i tak by ją tak traktował. To taki typ socjopaty, oni się nigdy nie zmieniają. Autorko - zwiewaj od niego jak najdalej!

Gość gość
Ty się sama nie rozumiesz, on to zwykły cham, traktuje cię jak niewolnicę Isaurę bo może, bo mu na to pozwalasz... i jeszcze szukasz odpowiedzi, usprawiedliwienia swojej głupoty, tłumok jesteś bez godności :P

Gość gość
doskonale sobie zdaje sprawe z jego zachowan i wiem ze to toksyczny facet, dlatego powiedzialam dosc... on zaczal do mnie pisac, czemu tak robie, dlaczego go olewam itd i oczywiscie robi z siebie ofiare... ze to ja go traktuje jak smiecia, a on taki zakochany lata za mna i chce byc przy mnie do konca zycia bo mnie przeciez tak kocha..

Gość gość
oczywiscie cale otoczenie widzi jaki to wspanialy, kochany troskliwy facet ( jak chcial byl kochany, romantyczny, czuly) wiec czego ja chce od niego..??

Gość gość
Bo to właśnie tak działa.Uciekaj od psychopaty!

Gość gość
wiedzialam od samego poczatku ze on ma cos z glowa, nawet jak juz nie mieszkalam z nim dalej klamal swoja mame ze mieszkamy i jestesmy razem ( widzialam sms jego) wiem ze kiedys lykal duzo lekow..

Gość gość
skad sie tacy biora, psychole .?

Gość gość
Ciekawe czy tacy ludzie kiedys beda normalni?

Gość gość
Autorko wątku, poczytaj o toksycznych relacjach. W Internecie pełno takich wątków. Może wiedza o takich związkach, osobach toksycznych i uzależnieniu pomoże Ci podjąć właściwą decyzję. Powodzenia!

Gość gość
on potrzebuje ofiary a ty teraz nia jestes :(

Gość gość
tak wiem , znalazl sobie kozla ofiarnego i robi co chce pisze do mnie ze mnie kocha z calego serca i tak mnie traktuje i ze kilka razy wybuchl zloscia bo niby ja go do tego doprowadzilam ale on mnie tak nie traktuje na codzien, ale jest chamski i na pewno z nim nie bede.. poza tym wmawia mi ze to wszystko te zle rzeczy o nim to moje wymysly i glupoty