Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrzciny 500 zl chrzestni prezent

Polecane posty

Gość gość

pomozcie prosze. chrzestni poprosili nas zebysmy powiedzieli co chcemy dla synka na chrzest za 500 zl. wlasciwie wszysto mamypo starszej corce-bujaczki, foteliki, wozki, itp. nie chcemy zadnych lancusdzkow,itp bo to kupia dziadkowie... mze macie jakies pomysly?

Gość taka tam dziewczyna
Przemyśl czy aby na pewno wszystko macie. Zawsze się coś znajdzie :-).

Gość gość
mysle od miesiaca i nic nie przychodzi do glowy... moze Wy macie jakies fajne pomysly?

Gość gość
Ja np.. potrzebowałbym teraz kojec...

Gość gość
Sesje fotograficzna u fotografa

Gość gość
kojec mam, olozeczko turystyczne tez, foteliki do auta tez.. sama nie wiem... sesje zdjęciową niedawno robilismy

Gość gość
ile synek ma? i kiedy ma byc chrzest?

Gość gość
niech wpłaca na lokatę dla dziecka (założą lokatę) gdzie będziecie wpłacać pieniądze

Gość gość
chrzest za 3 tygodnie.ma miesiac

Gość gość
Jakies ladne wieksze ubranka, buciki?

Gość gość
Ja potrzebowałabym spacerówkę w stylu "parasolka', mam spacerówkę, ale taką porządną "mocną" z 3w1 a przyda mi się 2 wózek do auta, itp..

Gość gość
Może karta podarunkowa do sieciówki - wykorzystacie sobie stopniowo, tylko nie wiem czy ofiarodawcy się nie obrażą, że na pierdoły chcecie wydać.

Gość gość
Jakaś karuzela wypasiona, takie kosztują ze 300 zł i sama nie wywalałbym na to pieniędzy

Gość gość
mozecie pomyslec o czyms co przyda sie dopiero za kilka miesiecy? jesli acie oczywiscie tyle miejca. np jakis samochodzik w ktorym bedzie mogl jezdzic za jakis czas,za taka sume mozna znalezc juz taki lepszy

Gość gość
niech się dołożą do fotelika samochodowego od 9kg. Bezpieczny fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy kosztuje od 1200 zł.

No gość ma rację, chyba lepiej piomysleć o czymś na przyszłość, skoro wszystko macie, dla noworodka już nic nie przychodzi mi do głowy. Wejdź może sobie w necie do jakiegoś sklepu może coś ci się rzuci w oczy

Gość gość
nie chce ich prosic o kase na lokatę bno boję się że bedzie wyglądąło że na przyszlosc tez bym chciala zeby wplacali tam kasę.a nie o to chodzi. spacerowki mam dwie więc nie chcę trzeciej.. a jesli chodzi o kartę to nie wiem czy nie pomyslą sobie ze ywjkorzystam dla starszego dziecka...

Gość gość
foteliki samochodowe mamy 2 więc tez nie potrzebujemy. a jakichs wielkogabarytowych rzeczy nie chcemy bo nie mamy gdzie ich trzymac...

Gość gość
to powiedz ze wszystko macie jak chcą to niech dadzą kasę

No to nie przesadzaj - kup dziecku coś nowego, lepszego nawet jeśli masz coś podobnego po starszym dziecku. Fajniejsza matę edukacyjna, no przecież musisz tez myśleć o chrzestnych!

Gość gość
ewentualnie mozesz zaproponowac cos takiego, ze teraz kupia jakis drobiazg, a np na swieta zafunduja malemu jakis za*ebisty kombinezon lub zabawke gdy bedzie starszy bo teraz nie macie miejsca a wszystkie niezbedne rzeczy juz macie

Może jakiś chodzik, wypasiony, muzyczny, itp.ale oczywiście taki, który dziecko samo pcham, a nie takie g***o, w które wkłada się dziecko i niszczy jego kręgosłup

Gość gość
ehhh. matę mamy, na hustawkę brakuje miejsca... wiem. wygląda jakbym wybrzydzała i marudziła, ale nie widzę sensu dublowania i kupowania rzeczy ktore juz mamy. chrzestni są przeciwnikami dawania pieniędzy wiec odpada

Gość coś wymyślić
Łóżko piętrowe, ha ha. Wszystkie ciekawe prezenty i tak będą na wyrost. Bo jak teraz kupią np. rowerek biegowy czy trójkołowy to co kupią na kolejne urodziny?

Gość gość
dokladnie, wolalabym zeby kupili cos co synek wytkorzysta do roku... tylko co?

Gość coś wymyślić
A masz krzesełko do karmienia?

Gość gość
a tak czasami tak mozna to robic czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
mam krzeslko do karmienia, nawet dwa.