Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ogląda dziewczyny na fotce...

Polecane posty

Gość gość

wczoraj dowiedziałam się że mój facet ogląda jakieś laski na fotce. sprawdzilam mu historie ( kumpela mi powiedziała że przez to dowiedziała się, że jej facet wchodzi na czaty)... niby się tłumaczył że ogląda bo koledzy mu wysyłają ale przemyślałam to i zrozumiałam, że on codziennie tam wchodzi. mało tego, jakieś wiadomości były w historii. kiedys miał tam konto. a mówi że te konto nigdy się nie skasuje. i pytałam się go czy codziennie mu koledzy wysyłają laski na fotce a on że nie, że wchodzi i ogląda sobie d**y.. poszłam się spakować to powiedział że no najlepiej płakać jak on coś w nerwach powiedział.. cała zapłakana poszlam do łazienki i nie moglam tego znieść, że on ma potrzebę oglądać jakieś laski na portalu randkowym. ja nie muszę oglądać jakichś kolesi bo mnie to po prostu nie interesuje i niczego nie szukam...coś mnie tknęło i wzięłam jego telefon o który oczywiście się szarpał. zobaczyłam sms z buziakiem ' :* '. nie chciał powiedziec co to za dziewczyna a jak dzwoniłam to nie odbierała. i powiedział mi, że nie wie co to za nr. nie chcial mi pokazac tego swojego konta na fotce i powiedzial ze wiadomosci to spam a na te konto i tak nie wchodzi bo ma skasowane zdjęcia..niby się pogodzilismy ale caly czas mam to w glowie ze on ma potrzebę oglądać inne laski, że pewnie mu się nie podobam bo jego typ jest odmienny od mojej urody...na koniec stwierdzil ze pewnie mam jakąś chorobę psychiczną bo się cala trzęsłam z nerwów i że miałam furię. najgorsze jest to, że on mi niczego nie chce tłumaczyć bo mówi że winny się tłumaczy. jesteśmy ze sobą od niecalego roku...

Gość gość
Bos glupia. Takich rzeczy sie nie mowi, trzeba bylo znalezc jego konto i napisac wiadomosc z cudzym zdjeciem jak Ci nie chce pokazac konta na fotce to cos ukrywa, jeszcze Cie wrabia w chorobe psychiczna teraz juz bedzie sie kryl i nic nie odkryjesz

ale to jest mega proste tylko kobiety tego nie przyjmuja. oglada laski na fotce bo fizycznie go nie krecisz. mi sie moja dziewczyna fizycznie naprawde podoba i nie wchodze na fotke bo wystarczy ze jak jestesmy daleto to powiem laleczko wez mi wyslij cos sexy i dostaje takie foto ze podobnych na fotce nie znajdziesz... :D:P