Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzęsidła

odżywka do rzęs

Polecane posty

Gość rzęsidła

kupiłam pierwszy raz w życiu z ciekawosci odżywkę do rzęs. trafiło na eveline 5in 1, która jest też bazą pod tusz. producent zaleca smarowac na noc jako odżywkę i na dzień pod tusz. tylko, że rano na rzęsach to białe mazidło nadal się utrzymuje i nie zmywa sie tak wodą z mydłem. nakłdając na takie pozostałości nocne nową bazę wyrwałam sobie 2 rzęsy. czy wy to usuwacie preparatem do demakijażu? przeciez to tylko osłabia rzęsy, mi zawsze przy demakijażu jakaś wypadnie :/

Gość gość
Od odzywek do paznokci eveline gnija paznokcie, wiec nie dziwi mnie, ze ich inne produkty bardziej szkodza niz pomagaja. Moge ci polecic odzywke do rzes, ale nie wiem, czy jest dostepna w Polsce, kupilam w drogerii w UK i wydaje mi sie, ze faktycznie dziala.

Gość rzęsidła
jaką kupiłaś? ja nigdy nie miałam nic do kosmetyków eveline i podejrzewam, że to przez funkcję bazy... no ale nie wiem:/ nie mam porównania

Gość rzęsidła
jaką kupiłaś? ja nigdy nie miałam nic do kosmetyków eveline i podejrzewam, że to przez funkcję bazy... no ale nie wiem:/ nie mam porównania

Gość gość
Ever lash md na niej pisze, uzywala tez moja siostra i tez zauwazyla, ze cos daje, po raz pierwszy w zyciu jestem w stanie zrobic sobie zjawiskowe rzesy uzywajac zalotki i maskary.

Gość rzęsidła
i ona nie ma konsystencji takiego bialego "silikonu"?

Gość gość
Nie, bezbarwny plyn, nakladasz malutkim pedzelkiem przy lini rzes. Ja sie nie gimnastykuje z dolnymi rzesami, ale mysle, ze moze to byc mniej wygodne. Uzywam prawie co wieczor (czasem kilka dni przerwy) jakies chyba dwa miesiace i widze poprawe.

Gość gość
Najlepeza odzywka to olejek rycynowy po 6 miesiacach mam 2x takie rzesy jak przed,urzywam co dziennie

Gość gość
Migdalowy bylby lepszy, rycynowy ma to do siebie, ze po jakims czasie wysusza, ale faktycznie rzesy mialam po nim takie miekkie i aksamitne.