Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić, kiedy facet się zaczyna się dystansować?

Polecane posty

Gość gość

Znajomosć trwa kilka miesięcy, para oficjalnie nie jesteśmy, ale wszystko wskazywało na to, że w tym kierunku to idzie. Przynajmniej on zachowywał się jakby bardzo mu zależało, jakbym była ważna, traktował mnie praktycznie jak swoją kobietę. Niestety od kilku dni , prawie już od tygodnia daje się wyczuć w nim zmianę. Jest dla mnie jakiś zimny, bywa, że niemiły, oschły, no mam wrażenie, że się zaczął dystansowac, cofa się do tyłu w tej znajomości zamiast wejść "wyżej". Nie wiem, o co chodzi, nic się nie stało, nic mu nie zrobiłam :( Jest mi przykro, że tak się zachowuje. Co zrobić w takiej sytuacji, jak się zachowywać?

Gość gość
zwiazalas sie widocznie z gowniarzem dorosli ludzie rozmawiaja

Gość gość
Na razie nie chce go jeszcze zameczac pytaniami typu" co się dzieje", "czy miedzy nami ok". Nie wiem czy w sytuacji kiedy on się dystansuje, to ja powinnam jeszcze bardziej się starać czy tez się zdystansować jak on..

Gość gość
Faceci czasami tak nas testują. Radzę ci nic nie robić. Nie narzucać się, nie wymyślać pretekstów do nawiązana kontaktu. Nie okazuj niezadowolenie. Po prostu, raczej pokaz mu że nie jest pępkiem twojego świata, nawet jeśli jest. Dobrze się baw bez niego i niech on o tym wie. Jak raczy się skontaktować , bać miła, albo sama nie odbieraj np przez 3 dni. Portem oddzwoń rozbawiona i powiedz że byłaś na weekendzie ze znajomymi i było z***biście.

Gość gość
a ile on ma lat?

Gość gość
cofa sie do tylu? dobrze, ze nie do przodu, bo wtedy to bys miala problem

Gość gość
dokladnie jak wyzej jak to jest krotka znajmosc, to absoludnie nie pokazuj mu ze ci na nim zalezy nawet jakby Cie skrecalo w ssrodku a jak juz zadzwoni, to nie odbieraj odrazu, mozesz zadzwonic do niego dopiero za pare dni nie naciskaj jak zaczniesz naciskac, to osiagniesz odwrotny efekt