Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból pepka i w okolicach 26 tc...

Polecane posty

Gość gość

jw. wczoraj popudniu czułam dość ostry kujący ból w okolicach pepka najbardziej bolało jak chciałam wsiąść wdech po chwili przeszło dzisiaj nic nie boli ale co to było??? nie wiem zadzwonić do gina??? jest na urlopie więc nie wiem czy wogóle odbierze:( i mam jeszcvze pytanie o ból pępka...czasem mam takie coś jakby był wypchany i przy naciśnięciu kłuje...

Gość gość
Mnie bolało po prawiej stronie od pępka, szybko poszłam do lekarza i okazało się, że zagraża mi przedwczesny poród. Leżałam w szpitalu i pessar miałam założony, żeby donosić.

Gość gość
Było to u mnie w 30. tygodniu ciąży.

Gość gość
miałam tak samo,cóż okazało się,że mam przepuklinę.Jestem po operacji 5 miesięcy.Chirurg mówił,że dużo kobiet ma i nawet o tym nie wie.

Gość gość
a czy ten ból był ciągle czy tylko od czasu do czasu???

Gość gość
od czasu do czasu.Bywa też tak,że to miejsce jest bardziej wrażliwe i wcale nie oznacza nic złego.

Gość gość
kurcze nie wiem co robić...dzisiaj nic nie boli i jest ok... nastraszyłaś mnie...

Gość gość
nie bój się ;) będziesz na wizycie u lekarza to podpytaj ;) zdrówka życzę.

Gość gość
to ja autorka tematu jako ze go założyłam to i zakańczam... zadzwoniłam do gina ten skierował mnie do szpitala na badania z podejrzeniem woreczka żółciowego lub problemów z wątrobą. Badania wykazały jednak ze wszytko ok i ból spowodowany był nieżytem żołądka lub potraktowaniem go jako worka treningowego maluszka :)