Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveintheair

niepokojaca wydzielina z pochwy,prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość loveintheair

Od rana wylatuje mi z pochwy wydzielina,hmm to malo powiedziane leci woda jak z kranu majtki mokre i spodnie,zastanawiam sie czy to dni plodne? Ostatni okres mialam 27 lutego,wiec moze to obiaw nadchodzacego okresu?nigdy tak nie mialam.prosze o pomoc :)

Gość loveintheair
Nie wiedzialam ze skladam jaja :)

Gość loveintheair
Czlowiek jednak uczy sie cale zycie,myslalam ze jednak mi pomozesz.

Gość gość
jestes w ciazy

Gość gość
Czyli albo jestem w ciazy albo nie :)

Gość loveintheair
Dziekuje za stronke ,przeczytalam. Nie zrozum mnie zle ale wolalam zapytac kogos kto moze mial podobnie,przeszukiwalam juz kolege google.

Gość gość
U mnie taka wodnista wydzielina była początkiem infekcji grzybiczej, później pojawiło się pieczenie a na końcu serowate upławy. Jeszcze nie jest za późno aby uchronić się przed rozwojem infekcji, najlepiej zastosować probiotyk np. dopochwowy invag, który skutecznie kolonizuje pochwę bakteriami kwasu mlekowego, które stanowią naturalną barierę ochronną przed patogenami.

Gość agula8
a u mnie wodniste bezwonne upławy były objawem ciąży.Myślę że nie zdiagnozujesz się przez internet.Na wszelkie upławy dobry jest provag/ w dawce 20dniowej/, poczekaj kilka dni-jak przejdzie to znaczy że dni płodne, jak nie to musisz szukać dalej.

Gość loveintheair
dziekuje za odpowiedzi,nadal nie dostalam @ mija 39dc ale mam nieregularne,zapytalam o ta wydzieline bo nic mnie nie swedzi,nie piecze. w przypadku moich nieregularnych cyklach nie oplaca mi sie robic testow bo nie potrafie tego obliczyc,czas wybrac sie do lekarza ale chcialam zapytac :)