Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikakra

ciaza?

Polecane posty

Gość mikakra

Mam pytanie kochalam sie z chlopakiem 28 lutego okres mialam od 18 do 24 lutego zrobolam cztery testy ciazowe wszystkie rano dzis zrobilam kolejny i po jakis 7 minutach to pod swiatlem odznaczyla sie druga kreska i nie wiem co robic zrobic jeszcze jeden test os stosunku minelo 24 dni

Gość gość
kresek ciążowych nie trzeba szukać pod światło. Zresztą po miesiącu to byłaby gruba krecha a nie takie coś pod światło widoczne.

Gość thallia
dokładnie, po miesiącu właściwie po paru sekundach widać dwie grube kreski, po co dopatrywać się na siłę jeśli nie widać....

Gość mikakra
Juz sama nie wiem co mam myslec zrobie teraz jeszcse jeden test i kal nic nie bedize widac dam spokoj bo jak teraz patrze na ten test to jest odznaczpna ta druga kreska ale minelo juz kilka goszin

Gość mikakra
Zrobil ten kolejny test nic nie pokazalo ale po godzinie odznaczyla sie kreska ta druga ale tal chyba.po jakims czasie jest i juz po 3 tyg bylo by widac od razu ta druga kreske tak?

Gość mikakra
Zrobil ten kolejny test nic nie pokazalo ale po godzinie odznaczyla sie kreska ta druga ale tal chyba.po jakims czasie jest i juz po 3 tyg bylo by widac od razu ta druga kreske tak?

Gość joulia
a instrukcje czytałas? wynik testu jest ważny w ciągu 5 minut, później nie. Jakbyś była w ciazy to po chwili by sie pokazał druga kreseczka...

Gość mikakra
Czyli moge byc pewna

Gość mikakra
Czyli moge byc pewna