Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypociny

Polecane posty

Gość gość

dzień dobry. chciałabym wylać swoje gorzkie żale, ponieważ doprowadzacie mnie Panie na tym forum do szału. chodzi o wszelkie objawy ciąży i inne perypetie z tym związane. po pierwsze, straszycie inne kobiety tym, że można mieć okres w ciąży. możecie mi wytłumaczyć, jak to jest możliwe, z biologicznego punktu widzenia? no właśnie, w ogóle. owszem, plamienia, lekkie krwawienia, ale, na boga, nie okres. a nawet jeśli słyszałyście, że 'to się zdarza' to zaznaczajcie, jak bardzo rzadko to się zdarza. w telewizji chyba, w programach typu 'ciąża z zaskoczenia'. po drugie, testy ciążowe. z Waszych doświadczeń wynika, że wszystkie testy kłamią i żaden nie jest wiarygodny. to ciekawe, bo swego czasu zrobiłam ich siedem, w bardzo różnych odstępach czasu i porach dniach i, co ciekawe, żaden nie mylił się co do wyniku negatywnego. ba, nawet test z krwi się nie pomylił, co również namiętnie wmawiacie na tym forum. po trzecie, wszelkiego typu antykoncepcja. tutaj wypisujecie doprawdy same pierdoły, najbardziej lubię fragment o tym, że plemniki przedostają się przez prezerwatywę, a tabletki antykoncepcyjne mają właściwości wczesnoporonne. zastanawiam się zawsze, skąd taka ignorancja i zupełny brak wiedzy w społeczeństwie, teoretycznie, wykształconym. pewnie możecie mi zarzucić, że 'to po co tu wchodzisz'. ano, każda z nas (a przynajmniej część) miewała ciążoschizę i wspierając się internetem, próbowała ustalić, czy zaciążyła czy nie. ja również i właśnie z tego powodu tu trafiłam. a potem już z czystej ciekawości czytałam Wasze wypociny. aż włos jeżył się na głowie. pozdrawiam i dziękuję.

Gość Przerazona27
Popieram!Mnie najbardziej wkurza bo nie chce napisac wku...a temat Ciaza,nie ciaza a brak dzialania...itd.To ze ktos pyta czy moze zaciazyc przez majtki to przejdzie ale co tam wypisuja to masakra doslowny mordobicie i zastanawiam sie nad tym czy nie zglosic tego na policj***abka w 13tyg.ciazy nalykala sie tabletek i doprowadzila do smierci dziecka a w szpitalu ja zalowali.By wiedzieli co zrobila to do do domu by nie wrocila tylko prosto za kraty!!!Ludzie opamietajcie sie!!!