Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uwazacie za dobre zycie

Polecane posty

Gość gość

W dzisiejszych czasach w Londynie? W UK ogolnie?

Gość gość
Jak dla mnie dobre to: - mieszkanie samodzielnie w wynajmowanym badz na kredyt - brak problemow z zaplata rachunkow - normalne jedzenie (nie smieci) - samochod i brak problemow z jego utrzymaniem - ubezpieczenia (na zycie itd.) - min.1-2 razy w mc wyjscie na miasto - wakacje chociaz raz w roku - kupienie sobie co jakis czas nowego ciucha/kosmetyk/buty - nowy sprzet w razie potrzeby, - kasa na dodatkowe wydatki typu: swieta, urodziny, serwis, przeglad, podatek drogowy, naprawa, mandat, lekarz i cala reszta ... - odkladanie na konto jakiejs sumy Ale niestety teraz ciezko o takie zycie... I w Londynie kosztuje to krocie!

Gość gość
95% moich polskich znajomych prowadzi takie zycie

Gość gość
u mnie 100 % znajomych prowadzi takie zycie i uwazaja to za normalne, wiec jechac do obcego panstwa po to samo ? malo tego, mieszkania i domy maja wlasnosciowe a nie na kredyt, wiec z czym do ludzi <? Dobre zycie to wlasny dom, wlasna firma, i nieograniczanie sie w niczym.

Gość gość
95% Polakow w UK moze pomarzyc o takim zyciu !

Gość gość
ja mam takie w pl

Gość gość
jak pomarzyc? przeciez to standard takie zycie. nie znam nikogo kto mial by gorzej. ale to poza londynem.