Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale historie znalazlam troche straszne troche ciekawe o wchlodnietym blizniaku

Polecane posty

Gość gość

Masakra, poczytajcie, ja sama mam niebiesko-zielone oczy :O "Moja siostra jak miała 6lat przyszła któregoś dnia do mamy i powiedziała jej coś strasznego co mame zamurowało na śmierć. A mianowicie że jak była w brzuszku mamy to miała brata bliźniaka i go zabiła mama nie mogła przestać o tym myśleć zaczeła jej tłumaczyć że nie miał brata i była sama bo lekarze nic nie mówili że ma 2 dzidziusie i przecierz tylko sie ona urodziła i nie urodziłsie żaden nie żywy braciszek jej a siostra sie upierała że był tam brat i go zabiła a nie chciała i nie wie czemu to zrobiła i nie pamięta jak on znikł że potem została w brzuchu sama. Po 2 latach okazało sie w szkole że siostra ma iśc z mamą do okulisty okulista potwierdził to co było już wiadome że jedno oko od drugiego się różni kolorem i na jednym z nich występuje plamka i że to najprawdopodobniej genetyczne mutacja która sie wzieła z okresu płodowego. Mama po jakimś miesiącu od tego zdarzenia miałą wizyte u ginekologa i zapytała sie o te badania które miałą siostra i wiecie co jej lekarz powiedział że to jest najprawdopodobniej związane z tym że w okresie ciązy mogły być dwa pęcherzyki płodowe i silniejszy wchłonoł słabszego co uwarunkowało jej zmiane koloru oczu i plamke bo w jej kod genetyczny wtargło inne DNA. Gin też powiedział że mogła o tym nie wiedzieć bo nie było kiedyś badań usg i nie dało sie tego w żaden sposób sprawdzić."

Gość gość
Wchłonięcia bliźniąt to częste zjawisko.

Gość gość
co ty gadasz? ja mam heterochromie. jedno oko niebieskie a drugie brazowe. to znaczy ze mialam blizniaka?

Gość gość
pewnie gadasz głupoty ale dla tych co nie wiedza www.pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3%C5%BCnobarwno%C5%9B%C4%87_t%C4%99cz%C3%B3wki

a co jest w tym strasznego? dla mnie straszne są bliźnięta syjamskie albo podwójne narządy, a nie ładny kolorek oczu po nigdy nie istniejącym rodzeństwie.

Gość gość
bzdury gadasz, lepiej poczytaj fachowa literature www.tipy.pl/artykul_12672,jakie-sa-przyczyny-heterochromii.html

Gość gość
OOO plamka na oku wielkie halo. Pooglądaj dokumenty. Jak się dzieci rodzą z dodatkową głową, parą nóg lub rąk. To dopiero wchłonięty bliźniak.

Gość gość
Potraktujcie to jedynie jako ciekawostkę :)