Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMCIA1987

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość emcia1987
ten test robilam wczoraj i dal mi nadzieje

Gość UFO90
ewidentnie zasłużyłaś na odpoczynek i dwie kreski na teście! :)

Gość gość
to miejmy nadzieje że @ ci się nie pojawi :p ja dzisiaj mam 39 dzień a średnio mam 33-34. Och marzę, że @ mi się nie pokaże i ujrzę 2 krechy za kilka dni jak powtórzę test :>

Gość paula2020
ja tak samo hihi a czy wy odczuwacie ciągle straszny głód ?

Gość gość
Ja to całe życie wiecznie głodna jestem hehe :P ale aktualnie jestem senna, mogłabym przeleżeć całe dnie i tak sobie drzemać :P

Gość paula2020
mnie te jedzenie już męczy teraz więcej jem od swojego narzeczonego :-)

Gość UFO90
z tym jedzeniem trzeba uważać! w pierwszym trymestrze ciąży wcale nie wzrasta zapotrzebowanie, łatwo więc jest się zapuścić :P w drodze przygotowań do ciąży łaziłam po lekarzach i dietetykach, już pogodziłam się z wieloma wyrzeczeniami :)

Gość gość
ja teraz zajadam się zdrową żywnością czyli chipsami :D muszę się pocieszyc dzisiejszą jedną krechą ..

Gość UFO90
hehe ale mi smaka na czipsy narobiłaś! od trzech miesięcy jestem na diecie i kontroluje swoje jedzenie, mimo, że moje BMI to niecałe 19, ale jednak trzeba uważać :)

Gość gość
ja też mam BMI 19 ;) zawsze jem to na co mam smaka, zawsze regularnie ćwiczyłam chociaż teraz zrobiłam przerwe bo może jednak jestem w ciąży :>

Gość UFO90
ćwiczenia w ciąży przecież są wskazane, szczególnie gdy są kontynuacją! :) dużo lepiej i dla Ciebie (jeśli chodzi o przygotowanie do porodu) i dla maleństwa. Ja bardzo żałuję, bo od kilkunastu tygodni bardzo zmieniłam styl życia, ale do aktywności fizycznej w żaden sposób nie mogę się przekonać :( no może moim cotygodniowym wyjściem na basen i utrzymywaniem się z trudem na wodzie :(

Gość UFO90
ćwiczenia w ciąży przecież są wskazane, szczególnie gdy są kontynuacją! (oczywiście umiarkowany wysiłek) :) dużo lepiej i dla Ciebie (jeśli chodzi o przygotowanie do porodu) i dla maleństwa. Ja bardzo żałuję, bo od kilkunastu tygodni bardzo zmieniłam styl życia, ale do aktywności fizycznej w żaden sposób nie mogę się przekonać :( no może moim cotygodniowym wyjściem na basen i utrzymywaniem się z trudem na wodzie :(

Gość gość
tak tak ale ci do zapuszczenia sie nie mam co sie martwic jestem z rodziny chuderlakow wazylam 48kg a teraz 50kg przytylam 2kg w ciagu3 tygodni :-)

Gość UFO90
ja niestety też genetycznie mam tak uwarunkowane, że waga taka a nie inna.. niedługo zrobisz test i będzie wszystko jasne :)

Gość gość
aż nie mogę się doczekać mam nadzieje ze bedzie || :-)

Gość UFO90
kurcze, przez Was też juch chciałabym wiedzieć ! :) ale u mnie coś czuję, że to będzie grubsza sprawa. Brałam tabletki niecały rok, to dopiero pierwszy mój cykl bez nich. Lekarz twierdzi, że płodność po nich wróci od razu,tym bardziej że mam dopiero 24 lata i wcześniej wszystko było ok z owulacjami, ale ja się obawiam, że na ciążę to jeszcze sobie poczekam. Nie wiem jakiej długości teraz mam mieć cykl, kiedy jakaś owulacja, kiedy ewentualnie wykonać test.. mętlik w głowie jak nigdy...

Gość gość
no te owulacje te liczenie ach ogłupieć można ja tam posiadam elektroniczny kalendarzyk oblicza mi z tym że ja mam regularnie okres choć teraz 3dni mi się spóźnia no i te objawy :-) głupieje

Gość gość
Ja odstawiłam tabletki anty niecały rok temu i tez cały czas nieregularnie mialam @. Teraz cykle mam ok 32-34 dni a dzisiaj 39 dzień. Wszystko u mnie wskazuje na ciąże no ale te dwa negatywne testy ;(

Gość gość
też robiłam dziś i negatywny ale robiłam po południu zrobiw jutro z eana i zobacze a ty robiłaś o jakiej porze dnia

Gość gość
Wczoraj i dzisiaj i tez popoludniu.. mam jeszcze jeden test ale poczekam na zrobienie jakies 3-4 dni bo może mam jeszcze za małe stęzenie hormonu hcg

Gość gość
no właśnie z samego rana najlepiej bo wtedy sie ma najwiecej tego hormonu. Kobiety inne pisaly ze po paru dniach od zrobionego testu negatywnego powtorzyly i potem byly pozytywne.

Gość gość
ty jutro bedziesz testowac? daj znac ! ;) a jakie masz objawy?

Gość gość
tak bedr bo nie wytrzymam. Objawy mdlosci ciagle jem jem jem i jem wielkie piersi obolale sutki zyly tak mi widac przy piersiach ze masakra wzdety brzuch non stop jestem placzliwa ..:-)

Gość gość
hehe to trzymam kciuki ;) a objawy faktycznie na ciąże mogą wskazywać ;)

Gość gość
tez mi sie tak wydaje tym bardziej ze zawsze na okres mialam straszne krosty a teraz nic czysta twarz.. ach z nami kobitkami :-)

Gość gość
i jak tam któraś z was robiła test dzis rano?

Gość gość
Też czekam na wieści od was ;)

Gość gość
okres spóźnia mi się 2 dni, zawsze był o czasie lub nawet dzień wcześniej. Kochałam się z chłopakiem 20/21 dzień cyklu, przy czym mój cykl zawsze trwał 27- 28 dni. od piątku wariuję, bo nic się nie pojawia i nawet chyba nie ma zamiaru, choć od soboty czasem zakuje mnie lewy jajnik i także odczuwam bóle jak przed okresem, piersi nigdy nie mialam wrażliwych i teraz tez nie mam, wszystko jest w normie, sluz mam raz taki rozciągliwy, raz mleczny, nielepiący się z grudkami.... Nie wiem już sama... Ostatnio tez prawie w ogóle nie jem, na pewno jest to związane ze stresem... zrobiłam dziś też test, jedna kreska. Zdecydowanie wolałabym nie być w ciąży, ale zdaje sobie sprawę, że jeśli będę to będzie to tylko mój brak odpowiedzialności. Wczoraj wzięłam gorącą kąpiel, po tym zaczęło pojawiać się cos czerwonego, ale nie spływa w ogóle... od wczoraj strasznie boli mnie brzuch.. ale nadal nic...

Gość gość
Raczej mało prawdopodobne żebyś była w ciąży, jeżeli w śluzie masz grudki to może masz infekcję? a stres też swoje robi i pewnie dlatego ci się spóźnia @.

Gość IDS
Dzieki za odpowiedź :) tez mi się własnie tak wydaje, żeszansę są niewielkie, ale jednak są, no id o tego wyobraźnia i stres też robią swoje ;)