Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMCIA1987

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość UFO90
hej dziewczyny! i jak tam wielkie testowanie? :) ja głupia oczywiście nie wytrzymałam i wczoraj przed snem jeszcze poleciałam do apteki po test. Mężowi powiedziałam, że to na zapas, bo oczy wielkie zrobił mówiąc, że to za szybko (skubaniec biegły jest w tych sprawach) :) nie wiem kogo chciałam oszukać, bo dzisiaj rano gdy tylko wstałam test poszedł w ruch! i to w 13 dniu cyklu :/ oczywiście negatywny, bo jakżeby inaczej.. Nawet owulacji mogło nie być, a ja tu się wygłupiam :) weźcie sprowadźcie mnie na ziemię, to pierwszy cykl starań (i to dopiero połowa) a ja szaleje :) jeszcze nigdy się tak nie niecierpliwiłam ! Znacie jakieś przypadki (albo może na własnej skórze) zajścia w ciąże w pierwszym cyklu po odstawieniu pigułek? :)

Gość gość
hehe UFO90 musisz uzbroić się w cierpliwość :P ja też czekam z testowaniem do weekendu ;) moja siostra wpadła zaraz po odstawieniu pigułek i Oliwier ma dziś 5 lat :) także wszystko jest możliwe. Trzymam kciuki żeby się Wam udało!!

Gość UFO90
faktycznie cierpliwość to coś czego bardzo potrzebuję i bardzo mi brakuje :P fajnie, że się udało Twojej siostrze :) jest więc nadzieja :D zaraz mąż wróci z pracy i pewnie będzie się ze mnie śmiał, że nie wytrzymałam i nic mi to nie dało :)

Gość paula2020
hej dziewczyny..hmm pech i jeszcze raz pech rano pobieglam do toalety zrobilam test i jedna kreska po godzinie czasu dostalam okres...aaaaj dol dol leze odpoczywam straszny bol jajnikow tylko te objawy tak wskazywaly na ciaze jedno co mnie zastanawia czemu mi sie spoznil zawsze mialam jak w zegarku...no coz nie poddajemy sie zaraz po okresie wraz z partnerem dzialamy..:-) aczkolwiek bardzo sie zdolowalam bo myslalam ze w moim brzuszku jest juz mala fasoolka :-(

Gość UFO90
Paula, nie załamuj się! Masz kolejny cykl przed sobą, więc nabieraj siły na niego i do dzieła :) wszystko będzie dobrze! od kiedy się staracie? ja przed godziną poczułam nagły ból w okolicy prawego jajnika, ale nadal nie obserwuję żadnego śluzu. Może akurat szykuje się u mnie jakaś owulacja? Warto byłoby to wykorzystać :), chociaż mąż z pracy zły wrócił, szykuje się do jakiegoś awansu i nerwowo się robi w firmie. Będę musiała użyć jakiś czarów, żeby się nie opierał za bardzo ;)

Gość paula2020
hihi seksi stroj i do dziela dzialajcie :-)hihi my sie staramy 3miesiace dopiero ale i tak sie wsciekam duzo znajomych juz maja dzidzie albo zachodza i na samom mysl az zazdroszcze im hihi...tesciowa tak sie zdolowala bo myslala ze bedzie fasolka a tu benc...ja tak samo bedzie owulacja i jade z koksem :-) za mecze narzeczonego hihi :-)

Gość UFO90
faktycznie, trzeba jakoś podnieść temperaturę w sypialni! :) Paula, a Ty się nie martw swoim narzeczonym, da radę ! :) 3 miesiące starań to jeszcze nie tak długo, ale myślę, że już za chwilę skończą się te starania :) ile macie lat ? :) mój mąż zmęczony, ale szczęśliwy, chociaż gdy tylko odstawiłam piguły, to jakoś bardzo poważnie podchodził do tematu, po paru dniach mu przeszło i jest normalnie :) kiedyś seks był 4-5 razy w tygodniu, a teraz obowiązkowo codziennie :)

Gość gość
hihi ja swojemu ppwiedzialam po miesiaczce kochamy sie codziennie w dni plodne :-)nie ma ze nie ...moj narzeczony ma 24lata a ja 21..mam nadzieje ze juz nie dlugo osiagniemy sukces :-);-) wam tez tego zycze!!!!:-):-):-)

Gość paula2020
najbardziej mnie irytuje to ze my sie staramy wszystkie tu zgronadzone o dzidzie a inne pisza ze sa zalamane ze nie chca..jej przeciez to dar ja sobie nie wybrazam zycia bez dziecka. :-)

Gość UFO90
to prawda, że życie jest bardzo niesprawiedliwe, jedni chcą mieć dzieci, czasem latami wyczekują i nie mogą, a inni nie chcą dzieci a im się przytrafia.. obyśmy nie musiały długo czekać, wierze, że tak będzie :) idę działać w tym kierunku, a Ty Paula odpoczywaj :)

Gość paula2020
tez mam taka nadzieje to prawda inni raz ciach i maja..ale ja sie nie poddam bede walczyc jak kocica hihi...powodzenia !!!!!!:-):-):-)

Gość UFO90
Hej! I jak tam nastawienie w taką pogodę? ja trochę zaczynam się martwić, bo mam takie nagłe kilkusekundowe ukłucia w podbrzuszu, ktorych nie miałam podczas brania tabletek anty. Poza tym nadal ani widu ani słychu owego słynnego śluzu wydzielanego podczas dni płodnych.. A to już 15 dnień cyklu ;( czy śluz jest konieczny przy dniach płodnych ? Pozdrawiam z pochmirnego wybrzeża ;)