Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMCIA1987

TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość EMCIA1987

witam potrzebuję porady wczoraj w 25 dniu cyklu z porannego moczu zrobiłam test w okienkuu testowym pojawiła sie ledwo widoczna kreska swiadczaca teoretycznie o ciąży dzisiaj w południe zrobiłam inny test i nic tutaj nie widzę, myslicie że mogę liczyć na dziecko?

Gość paula2020
niby testy się nie mylą poczekaj jeszcze i za pare dni powtorz jezeli nie dostaniesz do tego czasu. Tez mam podobny problem :-(

Gość UFO90
może najlepiej z porannego moczu wykonać jakiś test o dużej czułości ? jakąś 10? Ja mam właśnie podobny problem. Na początku marca odstawiłam pigułki jednoskładnikowe, nie używamy żadnego zabezpieczenia. Nie zaobserwowałam żadnych oznak owulacji, ani śluzu, ani temperatury wyższej. Jest szansa na ciążę? a że to pierwszy cykl po pigułach, to nie wiem, kiedy powinnam spodziewać się @ :/

Gość paula2020
też słyszałam że najlepiej zrobić z rana test też czekam i jutro rano powtórze. Nie poddawajmy się.

Gość emcia1987
u mnie temperatura jest na poziomie 36.9 a ze staramy sie z meżem juz 6 miesięcy wiec sie jakos nie nakręcam ze sie udało

Gość UFO90
testy też częściej mylą się w ten sposób, że pokazują, że ciąży nie ma, chociaż faktycznie jest. Zazwyczaj jeśli pojawia się chociaż blada druga kreska, znaczy, że coś jest na rzeczy.. życze powodzenia jutro w testowaniu!:) Ja nie wiem, kiedy powinnam zrobić test, to dopiero 12dc, muszę trochę poćwiczyć cierpliwość! :)

Gość paula2020
czytałam że kobitki miały tak że codziennie robiły test i dopiero za np. czwartym razem wykryło. Ja czuję to że jestem bo widzę po sobie i nawet znajomi mówią że coś jest na rzeczy :-)

Gość emcia1987
a ja sama nie wiem z jednej strony mi cos podpowiada ze moze to juz teraz a z drugjej raczej nie sadze, muszę czekać Cierpliwie moze wiecie jak sie wyznacza owulację na podatawie wykresu temperatury?

Gość UFO90
dobrze by było! Jakaś pozytywna wiadomość u kogoś, dałaby mi światełko nadziei w tym zasyfionym smętem internecie :) człowiek się naczyta, a potem martwi się być może bez powodu. ale kurcze to silniejsze niż racjonalne myślenie!

Gość gość
jak jest lekko widoczna druga kreska to jest ciąża ;) Ja tez bym chciała zobaczyc drugą kreseczke! ;( okres mi sie spóźnia juz 6 dzień, robilam wczoraj i dzisiaj test i oba wyszły negatywne;( dodam że strasznie bolą mnie piersi!! mam baaardzo dużo mleczno białego śluzu, normalnie cały czas mam mokro i temp utrzymuje mi się troche powyżej 37. Już nie wiem co mam myśleć :( po takim czasie spóźniającej się miesiączki test powinien już pokazać ciąże... a tu nic:(

Gość emcia1987
wczoraj robiłaś z porannego moczu test? podobno tez test moze byc negatywny bo pozno byla owulacja

Gość paula2020
te czekanie i czytanie na forach robi burze w głowie. Musimy być cierpliwe no i jak nie będzie tego okresu przez jakiś czas idę czym prędzej do lekarza.

Gość UFO90
oprócz ciąży jest tyle powodów opóźnienia w @. ciążę wykluczyłaś, może pójdź do lekarza, wszystko się unormuje i znowu będziesz mogła wrócić do starań o dziedzię, powodzenia :)

Gość gość
I wczoraj i dzisiaj robiłam test popołudniu bo nie umieliśmy z mężem wytrzymać... i kolejne rozczarowanie :( poczekam jeszcze, jak dalej @ nie bedzie to zrobie kolejny test, tyle że już z porannego moczu.

Gość UFO90
po terminie spodziewanej miesiączki ponoć test można wykonywać nawet popołudniu i wieczorem, bo tak wzrasta poziom hcg, że już powinien być wykrywalny.

Gość paula2020
ja spróbuje jeszcze jutro test zrobić no i ten głód co chwile ochote mam zjesc konia z kopytami:-)

Gość emcia1987
myslicie że jak zrobie jutro test to bedzie wiarygodny czy poczekać jeszcze trochę?

Gość gość
no właśnie! na zbliżający się @ nic nie zapowiada. Podbrzusze mnie juz nie boli a tylko te piersi mega. I ta podwyższona temp ... tylko siedze i czytam na forach :P

Gość emcia1987
mi to jest ciągle goraco i bym pila strasznie duzo a apetytu brak:(

Gość UFO90
Emcia, może zabrzmię jak szurnięta czarownica, ale coś mi mówi, że jesteś w ciąży! :) rób test! aż zazdroszczę, że u mnie dopiero12 dzień cyklu, bo też bym chętnie zobaczyła dwie kreski! :D

Gość gość
emcia a ile jesteś po @ ?? Wydaję mi się, że jak już miałaś lekko widoczną 2 kreske to bedziesz w ciąży!! trzymam kciuki :)

Gość paula2020
emcia spróbuj jutro z rana tak jak ja i daj znać:-)

Gość gość
Trzymam za was kciuki kobitki :) oby były dwie krechy :D ja jeszcze poczekam

Gość emcia1987
nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala byc w ciazy jutro zrobie test i zobaczymy co z tego wyniknie

Gość paula2020
ja też marze o dziecku ach :-)

Gość emcia1987
ja dzisiaj mam 27 dzien cyklu a cykle srednio mam co 28-30 dni i dlatego nie wiem co mam o tym wszystkim myslec musze sie raczej wstrzymac do okresu

Gość UFO90
no to dziewczyny czekamy na wieści od Was! :) Będzie dobrze, a ja jeszcze będę "męczyć" swojego męża, może pod koniec marca coś będzie :D

Gość paula2020
polecam test bobo test podobno jest mega

Gość emcia1987
mi to po 6 miesiącach czasmi nie chce sie meza zaczepiac i normalnie mnie odrzuca czasami od sexu

Gość paula2020
mam nadzieje ze bedzie dobrze:-)