Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przespalem się z przyjaciółką żony!

Polecane posty

Gość gość

To byl najwiekszy błąd w moim zyciu :(

Gość gość
podaj meila do zony, zaraz jej o tym powiem

Gość gość
podaj meila do zony, zaraz jej o tym powiem Ty ****** k*****e. Na h*j przysiegales przed Bogiem milosc i wiernosc, a teraz co szukasz pocieszenia, zbawienia? moze rozgrzeszenia??? na miejscu Twojej zony odgryzlabym Ci fiuta pieprzony egoisto !!! jeszcze pozwol zonie dalej na utrzymywanie kontaktow z przyjaciolka.

Gość sabaryta
Widocznie była słaba w łóżku - ale dlaczego teraz żałujesz?

Gość gość
żałuję, bo bardzo kocham żonę i niechce jej stracić, wcale nie była slaba w lozku, wręcz przeciwnie, poprostu ja jestem pieprzonym dupkiem.

Gość sabaryta
Żal nic tu nie pomoże . Myślę, że powinieneś się cieszyć.

Gość gość
tym bardziej na Ciebie nie zasluguje p********y swirze. Gdybym ja bardzo kochala jakiegos faceta to napewno nie bylabym w stanie wybaczyc zdrady, masz jedno wyjscie z tej sytuacji jezeli naprawde kochasz zone (w co nie wierze! gdybys ja kochal to bys jej nie zdradzil) to nie pozwol by sie o tym kiedykolwiek dowiedziala, nie idz ta droga zeby sie przyznac , wtedy Ty czujesz ulge ale To Twoja zona bedzie sie z tym zmagac do konca zycia bez wzgledu na to czy Ci wybaczy czy Nie! a To nie ona zawinila tylko Ty wiec to Ty powinienes poniesc odpowiedzialnosc i konsekwencje i meczyc sie ze swoimi wyrzutami a nie ona.

Gość gość
Gratuluję głupoty autorze :classic_cool:

Gość gość
Cieszyć, niby z czego?!

Gość gość
wiedziales,co robisz ...gamoniu!

Gość gość
Zrobię wszystko by nie stracić żony...

Gość gość
gdyby mój mąż zdradził.. chyba umarłabym z żalu

Gość gość
niema się czym przejmować, za jakiś czas znajdziesz sobie następną dziewczynę do bzyknięcia, tylko pilnuj się aby żona się nie dowiedziała, działaj z dala od domu, co jakiś czas trzeba sprawdzić jak flecik gra na innych usteczkach, masz wtedy porównanie co masz w domu, i co jest warte

Gość gość
szowinisci i egoisci. oby k***a babki was tak samo po rogach ****** jak wy je!!!!!!!!

Gość gość
oby k***a babki was tak samo po rogach ****** jak wy je!!!!!!!! :::::::::::: co ty tu p********z, mało facetów wychowuje nie swoje dzieci bo żony się zapomniały i zrobiły sobie skok w bok, to niestety działa w obie strony i wydaje się że jak komuś się nadarzy okazja to korzysta, bo piczka nie mydło, a jak stoi to się chce i wszystko jest ok

Gość gość
17,47 p**********iec

Gość gość
śmiać mi się chce z takich męskich szmat co dla nowego kawałka mięsa są w stanie zdradzić żonę ale się okazuje że to wcale nic lepszego nie było i nagle biedaczki żałują. życzę Ci z całego serca aby się dowiedziała :) a jej koleżaneczce aby też ją kiedyś facet zdradził, jak ja nie cierpię takich ludzkich szmat jak Ty i ta d*******.

Gość gość
Nie licz na litosc z baszej strony. Powinienes zdechnac od srodka zal mi kobiety a przyjaciolka no pierwsza klasa ale koorestwa no to trio zonie zafudowales

Gość gość
w d***e z żalem i z Twoimi wyrzutami sumienia. Ty po prostu zrobiłeś swojej żonie wstyd! teraz jej przyjaciółka czuje satysfakcje i już zawsze będzie się cieszyć za jej plecami, że ma męża dupka!

Gość gość
szkoda, że moja żona nie ma takiej przyjaciółki... eeechhh

Gość gość
Nie licz na litosc z baszej strony. Powinienes zdechnac od srodka zal mi kobiety a przyjaciolka no pierwsza klasa ale koorestwa no to trio zonie zafudowales :::::::::::::::;;co ty tłumoku tutaj p********z, najpierw skończ jakąś szkołę a potem się tutaj udzielaj bo jesteś głupia jak but, jak fajna przyjaciółka to nie wolno odmawiać, bo dziewczyna może być w potrzebie, i jest mocno spragniona

Gość gość
fajnie, fajnie:) daj adres tej przyjaciółki zony:)

Gość gość
i na pewno była spragniona:)

Gość gość
juz dosyc dawno mialem okazje kochac sie z przyjaciolka mojej zony jak zona wyjechala na szkolenie.Ta przyjaciolka juz dawno mi znaki dawala a pewnego dnia mi prosto powiedziala tak jak umiala,Gdy do tego doszlo to nie byl seks tylko rzniecie bez ograniczej.tak sie caly czas podladala ze calego w sobie miala,a przy tym bardzo glosna byla prawie z rozkoszy wyla i silniej prosila,Nawet z zona tego nie przezylem co ona mi dala,powtorke mi zaproponowala ale narazie sie zastanawiam

Gość gość
a ja nie tylko spalem z przyjaciolka zony ale dotego ja zjechalem na maksa ze az kwiczala

Gość MlodaZona27
ale frajer, nie dosc ze zdradzil to sie teraz mazga jak dziecko nie wiem co gorsze, chyba to ze sie mazga jak dziecko jesli bylo gorzej to masz dowod jaka twoja zona jest super zejdz na ziemie i zachowuj sie jak mezczyzna a nie jak frajer czlowieku I pewnie jeszcze z tej milosci przyznasz sie zonie, i tym rozwalisz juz wszystko doszczetnie :) albo juz sie przyznales nie trawie takich loozerow

Gość gość
Coz wy z tego taki dramat robicie? zachowujecie sie jak jakies prymitywy, brak tolerancji dla slabosci ludzkich. I co z tego ze przespal sie z przyjaciolka, w bardziej cywilizowanych spoleczenstwach sex poza malzenski nie jest az takim dramatem jak w tej zacofanej katolickiej Polsce. Ludzie idzcie troche z postepem, z duchem czasu!! Wiem ze kazdy interpretuje to inaczej. Ale te wyzwiska z gwiazdkami moich poprzedniczek swiadcza o ich poziomie. Dla wielu facetow to tylko natura, zaspokojenie zadzy sexualnej i nie ma to nic z wiernoscia wspolnego. Mozna kogos kochac i spac z kims innym. No to moralniaki wio na mnie!

Gość gość
No właśnie, nie dość, że zdradził to mazga jak dziecko.

Gość gość
To po co wchodzic z kobieta w staly zwiazek skoro taka jest natura faceta zeby co chwila stukac inna ? Badz sobie jeden z drugim singlem i pukaj do woli. I nie wyjezdzaj z jakims zasciankiem czy tekstami,ze w innych krajach zdrada to cos nomalnego,chleb powszedni bo w ten sposob probujesz tylko usprawiedliwic zdrade i szukasz osoby ktora ci przyklasnie.