Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego geje żenią się z kobietami i udają hetero ? To istna plaga w Polsce

Polecane posty

Gość gość

:O

Gość gość
Dlatego, ze Polacy tepia gejow i uniemozliwiaja im zycie po swojemu. Ci slabsi nie wytrzymuja i poddaja sie presji.

Gość gość
To podaj choć jeden przykład na tępienie gejów w Polsce. Jest wprost przeciwnie, są zapraszani do TV, ogłaszają we wszystkich mediach swoją orientację seksualną, w każdym polskim serialu znajduje się wątek gejowski, kręci się o nich filmy za publiczną kasę itd itp. Bycie gejem jest obecnie bardzo modnym trendem, mieć przyjaciela geja jest nobilitacją w niektórych kręgach. Nie rozumiem w jaki sposób niby ich się tępi, chyba żyjemy w innej rzeczywistości, ja w realnej a Ty w urojonej.

Gość gość
Widzisz, nawet w tym, co piszesz, widac dyskryminacje. Oglaszaja swoja orientacje, mowisz? Ja tez oglaszam, wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze jestem hetero, ale jakos nikt sie nie czepia, bo jestem standardowa, nie?

Gość gość
Gejem jest byc dobrze tylko w mediach, bo na codzien prawie zaden sie nie ujawnia i nie chce tego robic, ja znalam jednego, po liceum pracowal ze mną w empiku, wyszlo to przypadkiem i tyle, normalny koles niczym sie nie wyroznial, przyjaciolek rowniez nie szukal. Tak naprawde jedynymi, ktorzy tępią gejow sa kibole (wielu nimi jest :O), reszta ludzie ma to po prostu w d***e. Na parady rownosci tez zwykly gej nei idzie tylko okreslony element, a wiekszosc ludzi tam to dziennikarze, gapie i turysci z Niemiec 🖐️

Gość gość
bo chodzi o to, ze o ile w TV i roznych propagandach medialnych sie ich przedtsawia pozytywnie i zacheca do tolerancji, to na "podworku" sa wysmiewani i tepieni. Telewizja a "podworko" za plotem to dwie rozne rzeczy. A juz nie daj Boze na wsi.

Gość gość
A argument tez sobie wybrales z gornej poki, w telewizji ich pokazuja :D I kto tu zyje w urojonej rzeczywistosc?

Gość przerazona97
Powinno być karalne, oczywiście też podstawą do unieważnienia ślubu :P ...która marzy o tym żeby jej mąż okazał się pedałem i ukradkiem rzyga po seksie? ;-)

Gość gość
przerazona97 - a ktora marzy o tym, by jej mąz dymal inne baby w tym prostytutki a potem ją ? No wlasnie... a to norma. Juz co drugie malzenstwo sie rozpada, 60% facetów przyznaje sie w ankietach do regularnych zdrad. Bierzesz do ust fiuta, ktorego on wsadzal niewiadomo w co. A teraz uciekaj gimbusie do lekcji :O 🖐️

Gość gość
Ten wyżej to pedał chyba, nawet na pewno, uważa że zdrada to to samo co okłamywanie kobiety od samego początku aby służyła przez całe życie jak niewolnica Isaura i chroniła jego pedalski o***t... Tfu tfu tfu! :-O

Gość gość
bo pedały nie mają żadnych zasad.

cóż, żeby starać się żyć "normalnie", tak jak się tego od nich oczekuje. z tego samego powodu asy uprawiają seks. ale widzę, że Was się nie da zadowolić. tak źle i tak niedobrze.

Gość gość
broken a ty jesteś aseksualna ?

Gość gość84
NIE dla kolorowych parad, NIE dla propagacji homoseksualizmu i innych zaburzeń, NIE dla adopcji dziecka przez takie pary. Pozatym to niech robią sobie sobie co chcą, byle nie publicznie (co też powinno się tyczyć par heteroseksualnych). Zasługują na tolerancję ich orientacji tak samo jak wszyscy, lecz tolerancja to nie akceptacja - tego nie mają prawa od nikogo wymagać.