Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie tabletki anty najlepsze ?

Polecane posty

Gość gość

po jakich najmniej przytyłyście ?

Gość UFO90
w ogóle nie przytyłam po zoely :) żadnych efektów ubocznych, brałam 10 miesięcy, przerwałam, bo chcę zajść w ciążę. jakieś 5 lat temu brałam yasminelle przez pół roku, potem zrezygnowałam, bo naczytałam się, że w Niemczech kobiety miały po nich problemy z krążeniem. Myślę, że każdy inaczej reaguje na różne tabletki, trzeba porobić badania, skonsultować się z lekarzem i zdać się na jego wiedzę. A potem przetestować na sobie :)

Gość gość
daylette bardzo dobre

Gość gość
Ja biorę Sylvie i czuję się po nich bardzo dobrze. Dodatkowo zażywam Harmonellę właśnie ze względu na to, że zawiera między innymi chrom i cynk, a nadwagi i wypadania włosów najbardziej się boję. Dodatkowym atutem Harmonelli jest jej cena, gdyż ja zapłaciłam za nią 13 zł za 30 kapsułek a to uważam jest cena rewelacyjna jeśli chodzi o miesięczną osłonę. Nic nie przytyłam a nawet schudłam 2kg ale to już chyba zasługa basenu i rolek. Wiosna sprzyja:) haha

Gość gość
Mój ginekolog powiedział że nie powinno się brać tabletek typu harmonella itp bo one tylko maskują skutki uboczne, a tabletki powinny być dobrane dobrze. Też kiedyś myslałam żeby kupić taki suplement, ale jednak zrezygnowałam i całkowicie odstawiłam tabletki. Teraz zabezpieczam się kapturkiem - femcapem. Zdrowie jest dla mnie najważniejsze

Gość gość
Tabletki musisz dobrać odpowiednie dla ciebie pod kontrolą lekarza. Co do harmonelli to ja ją stosuje właśnie ze względu na to że chroni serce, wątrobę, zawarte w niej składniki posiadają Oświadczenia Zdrowotne - udowodnione działanie lecznicze. Korzystnie wpływa na włosy, skórę i paznokcie, dlatego nie stosuje już innych suplementów, ten jest dla mnie kompleksowy.

Gość gość
Tyje się z powodu złej diety i braku aktywności fizycznej, a nie z powodu pigułek. Najlepszą dietą jest MŻ. Co do tycia po antykoncepcji, to tutaj jest ciekawy artykuł właśnie na ten temat http://polki.pl/seks_antykoncepcja_artykul,10037946.html

Gość gość
VIBIN MINI :)