Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina55555

mój ojciec jest okropny

Polecane posty

Gość katarina55555

Mój ojciec jest wredny. Ciągle na mnie krzyczy i wrzeszczy przezywamnie od kurw z*****ncow itd. Uczę się bardzo dobrze mam same 5 i 6 ale ja to robie poniekat dla rodziców żeby byli ze mnie dumni.. Moja mama jest wspaniała a z nim nie da się wytrzymać. Mam wrażenie ze zaraz popadne w depresję ciągle tylko płaczei płacze. Dłużej juz tego nie wytrzymam. PS mam 15 lat

Gość gość
tutaj raczej nikt ci nie pomoże, ale dobrze byłoby porozmawiac z szkolnym pedagogiem lub psychologiem, a co na to mama?

Gość Nudząca się dziewczyna
Też miałam ten sam problem. Chcesz pogadac napisz na moje gg 50268084

Gość katarina55555
Mama nie reaguje choć wie ze on ma taki charakter ze jak się nakręcił to może nawet ubic

Gość gość
Zadzwoń na bezpłatny telefon zaufania nr116111 ,oni Ci poradzą co robić.

Gość katarina55555
to nie jest takie łatwe od miesiąca się do niego nie odzywam a i tak mam go dość ciągle mnie przezywa nie bezpośrednio no bo niby się nie odzywamy ale ja mam już tego dość wczoraj pół nocy przez niego płakałam. Mam dwójkę rodzeństwa starszy brat ma 18 lat więć już nie reaguje na jego zachowanie a moja siostra ma 16 i jest jego ulubienica mimo że to właśnie ona go przezywa ( w złości) ale on jej wybacza a mnie ma gdzieś. co o tym myślicie dlaczego tak jest.....????