Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzony

Znęcanie się psychiczne i fizyczne w rodzinie

Polecane posty

Gość Pokrzywdzony

Mój ojciec znęca się nad mną, moją mamą i siostrą. Najbardziej na mnie, bo nie robię nic po jego myśli. Jest to m. in wyzywanie od najgorszych: debili, p*****w, mongołów, to że mnie połamie, że będę inwalidą, c****w, itd. trwa to już od czasów podstawówki, a mam teraz już 18 lat i postanowiłem zgłosić to do sądu. On był już karany za alimenty za swojego drugiego syna, wyszedł niedawno i to wszystko powróciło, a było o wiele lepiej. Chce żeby dostał jak najwyższą kare więzienia, stracił prawa do mnie, dostał zakaz zbliżania się do mnie. Jeszcze chciałem dodać, że od kilku lat nie pracuję i nic nie daje nam na życie, moja głupia mama go utrzymuje i nic z tym nie robi. Byłem młodszy i słabszy to mnie jeszcze bił za byle co, dostawałem po twarzy, rękach, plecach, tyłku, nogach. Nie mam na to dowodów, mam tylko świadków, moją rodzine.Jedyny dowód jaki mam to opinia psychologa z przed lat i jest tam wyraźnie napisane o znecaniu się. Jaka jest szansa na dużą kare bez dowodów? czy dostanę jakieś odszkodowanie za wyrządzone mi krzywdy. TEGO K***A NIE ZAPOMNE DO KOŃCA ŻYCIA ; ' (

Gość gość
czy dostanę jakieś odszkodowanie za wyrządzone mi krzywdy. xxx a od kogo?

Gość Pokrzywdzony
Od mojego ojca, skoro nie płacił na mnie alimentów przez tyle czasu i nie dawał ani grosza.

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! ty to potrafisz ludzi rozbawić!

Gość gość
Jesteś pełnoletni. Sam zadbaj o swoje interesy. Złóż wniosek o podwyższenie alimentów. Jeżeli masz jakieś już zasądzone to z wyrokiem idz do komornika i niech sciaga z ojca. Jak nie da rady to z fundusz alimentacyjnego dostaniesz Ucz się a będziesz je miał do 25 roku życia. Ojcu załóż sprawę karną. Nie wiem czy mozesz liczyć na jakieś odszkodowanie. Nie daj się gnojowi. Załóż mu niebieską linię na policji. Dzwoń zawsze jak odwala mu. Tacy czują się bezkarnie a tak wcale nie jest. Odwagi i dbaj o siebie.

Gość gość
Nic w tym śmiesznego nie jest ! Mam już alimenty, ale co z tego jak on nie pracuję i niema z czego komornik ściągać, a z państwa nie dostanę, niewiem czemu, może dlatego. że moja mama pracuje i zarobek jej przekracza.

Gość Xxxxxx

Ja mam takiego samego ojczulka, tacy ludzie powinni być być karani dożywociem za plodzenie ludzi nie zdolnych do życia z depresją przez to ze od dziecka organizowali swoje dzieci