Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się wojny z Rosją patrzcie co Tusk powiedział

Polecane posty

Gość gość

Przed "www" wpiszcie "http://", bo wychodzi mi Spam. www.fakt.pl/premier-donald-tusk-straszy- wojna,artykuly,451627,1.html

Gość gość
wczoraj przeleciało mi przez głowę, taka myśl, że co by się stało, gdy wojna wybuchła..Tak, obawa o utratę bliskich mnie przeraża.

Gość gość
To nie jest wypowiedź byle kogo, tylko premiera kraju. On chyba wie więcej niż my, którzy nie rządzimy krajem. A to, że nie powiedział tego "więcej" oznacza, że nie chce ujawniać pewnych spraw, tylko woli je zatrzymać w tajemnicy.

Gość gość
Rozpoczął się niedawno,jak wiadomo protest rodziców i opiekunów dzieci chorych i wymagających całodobowej opieki z powodu nie przyznania im stosownych na to środków i kiedy ów protest zbiegł się w czasie z informacją właściwego resortu o możliwości budowania "miasteczek"mogących zmieścić do kilku tysięcy uchodźców......doszedłem do wniosku, że to już najwyższy czas aby przeprowadzić na wiejskiej i nie tylko.....psychiatryczne badania. Kilka osób powinno się leczyć a nie sprawować władzę i mam nadzieje iż nie jestem w tym przeświadczeniu odosobniony.

Gość gość
Zamiast bronic swojego kraju to idzie na wojne z ruskimi . Z Ameryką sie brata ...tylko ze Ameryka daleko .Nie mam slow na tego pana .

Gość gość
JAK OBALIĆ NASZ RZĄD? oto chyba jedyny sposób: https://www.youtube.com/watch?v=yERSQefwzFE jeśli macie już dość Tuska, Komorowskiego, kaczora i tej calej bandy idzcie na glosowanie i głosujcie na inne, w ogóle nieznane partie.

Gość gość
ale to obiecał podczas wyborów ze straszył kaczynskim ze bedzie wojna z rosja