Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust dwa rozmiary w górę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w okolicach 30stki, i w przeciągu roku mój biust powiększył się o dwa rozmiary. Czy spotkałyście się z czymś takim? Dodam, że jestem od kilku lat w stałym w związku i regularnie, regularniej niż dotychczas, uprawiam sex. Tabletki biorę od zawsze, więc to nie to. Miałyście coś takiego? Kwestia dopieszczenia, stabilizacji? Czy biust może po prostu nagle, w pewnym wieku jeszcze urosnąć? Tak z siebie? Czy to się cofa może?

Gość gość
Moja tez tak miała i tak zostalo to srawa bormonalna a jak czesto wspolzyjecie?

Gość gość
Dzięki za informacje. Mamy takie fazy, że codziennie lub kilka razy dziennie. Czasem mamy dwudniową (trzydniową? wstyd się przyznać bo z mojej winy) przerwę. I tak od kilku lat. Kiedyś miałam i po kilkumiesięczne przerwy, stąd nazywam to "regularnością". Tak czy siak pierwszy raz mogę się nazwać dopieszczoną. Ja na ich miejscu też bym sobie radośnie rosła i rosła, ale i tak to dla mnie i dla niego fenomen.

Gość gość
Niektóre kobiety tak już mają, moja znajoma zawsze miała mały biust odkąd pamiętam, teraz ma prawie 40-tkę i naprawdę spore piersi :) to chyba kwestia hormonów... a może seks z ukochaną osobą ma tak magiczne właściwości? ;)

Gość gość
A moze masz czsem chec a innego faceta łże podasz maila?

Gość gość
Dlaczego chciałabym mieć ochotę na innego faceta, skoro przy tym nawet biust mi magicznie rośnie? perełka ;-)

Gość gość
Po hormonach cyce rosną.Jeżeli dojscie dobry masaż to są duże i jędrne.Dwa rozmiary to dużo i mała zależy od jakiego zaczynałaś.80DD to bardzo ładne.

Gość gość
mi też biust urósł po 30, zawsze miałam małe B i z tego powodu ogromne kompleksy, tak koło 30 zauważyłam że piersi zaczęły robić się pełniejsze, najpierw pomyślałam że jestem w ciąży( przy pierwszej ciąży tak miałam, ale po wszystko wróciło do normy) teraz mam 32 lata, ważę 55 kg przy 163 i noszę miseczkę D, mąż się śmieje że wymasował mi ten biust, coś w tym musi być , choć musze przyznać że przestałam też się odchudzać, a praktycznie całe życie byłam na diecie

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, faktycznie u ciebie to wygląda analogicznie. Wolałam sprawdzić, bo życie nauczyło mnie ze za wszystko trzeba zapłacić. Wiec jak magicznie rośnie biust to np zaraz odpadnie ci głowa. Trzeba być czujnym.

Gość gość
Jak sobie włożysz implanty :D

Gość gość
Mnie po 30-tce tez zaczal rosnac biust i z miseczki B urosl do D,wtedy wazy lam 59 kg i 170cm.Teraz mam 39 lat,niestety saga troche wzrosla 69 i biust niestety tez.Obecnie Dd i wcale nie jestem szxzesliwy z tego powodu.