Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

regulatory z polmaru

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś z was może korzysta w swoim domu z takiego urządzenia jak regulator ciągu kominowego?? Interesuje mnie ten temat, gdyż podobno zakup takiego regulatora przynosi duże oszczędności podczas całego sezonu grzewczego. Czy to prawda? ile średnio się oszczędza? interesuje mnie regulator ze strony regulatorypolmar.pl

Gość gość
Witaj, posiadam taki regulator u siebie w kominie, jestem bardzo zadowolony, to co piszą na stronie polmaru to całkowita prawda. U mnie w domku o powierzchni 150 m^2 to średnio przez sezon grzewczy parę ładnych stówek jestem w stanie zaoszczędzić na opale.

Gość basia255555
Co prawda ja u siebie nie mam, ale planuję w tym roku kupić, bo właśnie słyszałam, że sporo można zaoszczędzić na opale. Koleżanka z mężem w tamtym roku kupiła sobie właśnie regulator kominowy polmar i bardzo go sobie chwalili. Nie jest to mały koszt, bo ponad 600 zł ale ponoć w ciągu jednego sezonu zwróciła im się ta kasa... No zobaczymy, na pół roku można wziąć na przetestowanie.

Gość gość
Jak to na pół roku wziąć na przetestowanie??? o co z tym chodzi ?

Gość kasiaaaa123
do gościa wyżej -> Wejdź na stronę Polmaru i poczytaj o regulatorach kominowych www.regulatorypolmar.pl ja sama w swoim domu nie mam czegoś takiego, aczkolwiek zaczynam się trochę interesować tym tematem, gdyż mąż kilka razy mówił ile to jego kumpel nie zaoszczędził na węglu przez jakiś "kawałek blachy" i teraz korci nas, zeby kupić taką nasadę kominową i zobaczyć czy faktycznie takie rozwiązanie posiada same plusy. Trochę boję się wydać 6 stów na ten regulator kominowy, ale już tyle pozytywnych opinii słyszałam, że jesienią chyba skusimy się w końcu na niego. a czy ktoś może mi powiedzieć, czy z tym regulatorem faktycznie nie będzie się kopcić? oraz czy jest jakas inna firma oprócz firmy Polmar oferująca takie rozwiązania?