Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTÓRY TUSZ KUPIĆ? DORADŹCIE.

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad Max Factor False Lash Effect i Maybelline Colosal Volume Express. Ten z Max ma lepszą ocenę na wizażu, ale mniej o połowę ocen, nie wiem czy w ogóle ocena na wizażu ma znaczenie. A może doradzicie w podobnej cenie który wypróbowałyście? Może 2000 calorie? Ale ma inną szczoteczkę. Mam denerwująco krótkie rzęsy. Pytam, bo wszystkie kosmetyki kupuję na allegro, więc nie mam jak wypróbować, a nie stać mnie na ceny drogeryjne.

Gość gość
to zależy jakie tusze "lubią" Twoje rzęsy dla mnie Colosal, to beznadzieja i bez porównania lepszy jest 2000 Calorie, ale to też żaden ideał najlepiej sprawdzał się u mnie Maybelline Define-a-Lash, ale już go nie ma, chyba że na allegro - ma idealna dla moich krótkich rzęs szczoteczkę i nigdy nie sklejał rzęs, bo tego najbardziej nie lubię ostatnio używam tusz Bell, na który przypadkiem trafiłam w Biedronce - taki w białym opakowaniu (wdłużajacy) ma bardzo podobną szczoteczkę do Define-a-Lash i jest rewelacyjny, a kosztował 9zł

Gość gość
dla mnie ideałem jest lash plumping mascara z yves rocher. naprawdę ideał, pięknie rozczesuje, wydłuża, zagęszcza, robi firany dosłownie!