Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosiara umysów

Fryzjerki i kosmetyczki to tandetne pustaki

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie medyczne kierunki są podobne.

Gość gość
oj, literki nie masz racji, na stomie jest od groma ćwiczeń, trzeba opanować większośc materiału lekarskiego i 3razy tyle stomy

Gość gość
led literki wie jako weterynarz i jeszcze ma tę trudność że zwierzę jej nie powie co je boli tak więc szacun dla lekarza braci mniejszych :)

No niestety droga autorko, ja mam odmienne zdanie. Żadna szanowana fryzjerka nie będzie miała tipsów bo może pokaleczyć skórę głowy klientowi. To że chodzisz do Pani Wiesi w Koziej wólce nie znaczy że chodzisz do dobrego fryzjera :P

Gość kosiara kosiara
piszecie o osiedlowych rynsztokowych salonach czyli przyznajecie że tam morony pracują tak jakby fajna, ogarnięta laska nie mogła pracować na jakimś etapie swego życia w takim miejscu hmmm...

Gość gość
kosiara ma rację i pogódźcie się z tym fryzjereczki kretyneczki :D

Gość gość
:D 🖐️

Gość gość
Nao, ty z poludnia Polski?

Gość gość
jedziecie kasjerki na innych topikach a bronicie fryzjerek?

A żeby pierwsza z brzegu fryzjerka dowiedziała się co o niej myślicie jak siadacie u niej na fotelu...:-D

Gość gość
Mam koleżankę fryzjerkę, byłyśmy przyjaciółkami od pierwszego dnia szkoły. Fakt, że inteligencja nie grzeszy, w szkole z trudem przechodziła do następnej klasy, ale jest miła i kompetentna a do pustaka i tipsiary jej daleko. Wole już fryzjerkę, która może i skończyła zawodówkę, ale jest dobra w swoim zawodzie niż dentystkę z wąskimi horyzontami.

Gość gość
Jestem z wykształcenia kosmetologiem, ukończyłam studia, które do bardzo łatwych nie należały. Nie uważam się za pustaka, nie noszę tipsów, nie oglądam seriali, ponieważ nie mam na to czasu, mam małe dziecko oraz własny biznes. Szkoda autorko, że wkładasz ludzi do jednego wora.

Gość gość
też nie mam zamiaru jechac fryzjerek pojechałabym za to konkubiny szmaciary bez perspektyw na prawdziwy związek, dawno tu nie było o nich :D :D

Gość gość
kosmetolożko błagam cię studia jak to nazywasz hahaha, w prywatnej szkółce pitu pitu za kasę i licencjacik który jak przypuszczam wszyscy obronili, bo zapłacone to żadne wykształcenie :P

Gość gość
A ja sie pytam co ten temat ma wspolnego z ciaza i macierzynstwem, bo w takiej kategorii sie znajduje? :o

25.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość kosmetolożko błagam cię studia jak to nazywasz hahaha, w prywatnej szkółce pitu pitu za kasę i licencjacik który jak przypuszczam wszyscy obronili, bo zapłacone to żadne wykształcenie jezyk.gif . nie kazda kosmetyczka skonczyla 2 letnie studium robienia tipsów...niektóre skończyły dobre szkoły kosmetyczne o ktorych istnieniu pewnie nie masz pojęcia. no ale czegóż wymagać skoro tylko szczekać potrafisz :o

Gość gość
Licencjat i później magister. Oraz masa szkoleń, np. z wykonywania makijażu permanentnego, przedłużania rzęs, zastosowań kwasu hialuronowego, itp. Ale co tam . Dla takiej pani z doktoratem to nic :). Dla mnie ważne jest, że robię to, co mnie interesuję i przynosi mi to satysfakcję i zysk. Możesz o mnie myśleć, co chcesz, ale to właśnie do pustej kosmetolożki chodzisz co miesiąc.

Gość gość
gdzie są konkubiny? dorwać je i skopać :D :D

Gość gość
Załóż temat i się wyżyjesz:)

Gość gość
z hęcią załorzę temat o tobie daga_konkubina_zakompleksiona_brzydka_jaga :D hahahahahahaha

Gość ovechkin
Może ja jako mężczyzna wypowiem się bardziej obiektywnie bo widzę że panie różnych zawodów obrazają się tu niemiłosiernie. Z moich doświadczeń w salonach fryzjerskich mogę powiedzieć że sama usługa w salonie jest chyba nieco lepsza w salonie droższym niż w tym tańszym ale to tylko moje spostrzeżenie a co do pracownic to nigdy nie byłem źle potraktowany w żadnym z salonów i nie zauważyłem że jakaś pani zachowuje się nie stosownie. W salonach tej wyższej półki co wywnioskowałem po wystroju pomieszczenia atmosfera jest raczej grobowa tzn witam usluga dowidzenia zaś w salonach tych takich bardziej staromodnych panie fryzjerki zawsze rozmawiają z klientami oczywiście na tematy nie tylko związane z usługą ale też pytania typu jak mija dzień itp co wydaje się być miłe. A co do pracownic trzeba je szanować jak każdy zawódbo każdy jest potrzebny. Zobacz ty nazwiesz taką fryzjerkę nic nie wartą osobą ale z drugiej strony prezes dużej firmy może powiedzieć wtedy to samo o stomatologu. W każdej branży są ludzie wartościowi tylko przez takie stereotypowe oceny sami stajemy się nic nie warci

Gość gość
ja bym do takiego salonu urody nie poszła, a moja kosmetyczka jest bardzo fajna i ma dużą wiedzę, fryzjerki natomiast wciąż szukam, ale nigdy nie trafiły mi się takie jak w Twoim opisie, gdzie Ty chodzisz? :-)

Gość gość
Nasza kafeteryjno- osiedlowa stomalog zablysnela za to niesamowicie :) inteligentni ludzie nie pisza talich rzeczy na forach. Maja klase I kulture.

Gość gość
Tez jestem kosmetologiem i studiowalam na um w poznaniu, dziennie nie za kase pitu pitu. Ciekawe co ty skonczylas i na jakiej uczelni?

Gość gość
ludzie na poziomie nie zakładają też obraźliwych tematów o konkubinach, nieślubnych dzieciach, otyłych mamach i innych rzeczach nie pasujących do uczesanego polaczkowego życia, a na kafe to jest nagminne

Gość gość
Autoreczko, gdzie się zmyłaś:)?

Gość gość
To już nie jest konkubinat, to kohabitacja! :D