Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera201

kolega meza z pracy

Polecane posty

Gość wera201

moj maz pracuje w UK juz rok a wyjechal zaraz po slubie ,ostatnio gdy bylam na zakupach spotkal mnie jego kolega z pracy zaprosil mnie na kawe i troche porozmawialismy jest facetem interesujacym i podoba mi sie bardzo dawniej lubialam przebywac z nim jak jeszcze mezatka nie bylam byl moment ze w lozku mnie zaskoczyl, ale od tego czasu juz go nie spotkalam,a teraz znow mi zaproponowal spotkanie u niego w mieszkaniu,zaraz mi zaznaczyl ze to bedzie pelna dyskrecja, nie wiem co robic czy moze ktoras z was taka sytuacje miala i jak sie zachowala

Gość gość
Weź lepiej rozwód, bo na żonę to Ty się nadajesz i tylko marnujesz życie swojemu mężowi.

Gość gość
nie czep[iaj sie dziewczyny mąz wyjechal niby zarabiac a ją samą zostawił z wszystkimi problemami .Wiem cos o tym jestem facetem i znam kilka takich pań co to musza sobie radzić same z wszystkimi damskimi i męskimi obowiazkami w domu i nie tylko

Gość gość
Lubialam ... i wszystko jasne, idiotka...

Gość gość
No to po cholerę za niego wychodziła, jak potrzebuje faceta to niech każe mu wracać, albo niech sama do niego jedzie.

Gość gość
Ludzie to są coraz głupsi, żenią się, a potem żyją osobno, każde się puszcza z kim chce... paranoja jakaś, sami komplikujecie sobie życie na własne życzenie.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie : "jak się która zachowała",wazne jest jak Ty autorko postąpisz.To Twoje małżeństwo,Twoje życie :)

Gość gość
To fajnych kolegów ma Twój mąż, skoro lubią posuwać kobiety swoich kumpli.

Gość gość
Autorka pyta o zachowanie innych, bo jeśli któraś była w podobnej sytuacji i zdradziła, to będzie się czuła usprawiedliwiona... bo inni też tak robią ;) dlatego o to pyta, szuka usprawiedliwienia dla chęci puszczenia się.

Gość wera201
ostatnio jak byl na tygodniowym urlopie to go prosilam zeby wrocil ze dluzej nie chce byc taka mezatka,to mi powiedzial::::ze co nie widzi to go serce nie bedzie bolalo i zeby tylko dziecko nie plakalo jak nastepnym razem przyjedzie nie wiem co to ma znaczyc

Gość gość
a moze on jest bardziej jej kolegą niż jego?

Gość gość
Autorko weź pod uwagę pewną rzecz, niby pełna dyskrecja, ale jak kiedyś przerwiesz ten romans, a kochanek będzie miał ochotę na bzykanie, to może zacząć Cię szantażować, że powie Twojemu mężowi jeśli się nie nadstawisz.

Gość gość
Więc skoro mąż Cię tak traktuje, to bzyknij się z tym kumplem, a potem pomyśl o rozwodzie, bo to żadne małżeństwo. Przynajmniej dasz sobie szanse na spotkanie normalnego faceta, który będzie chciał być przy Tobie i z Tobą.

Gość gość
dam Ci dobrą rade -nie dawaj d... koledze męża bo Cie sprzeda .Puść sie z kimś kogo mąż nie zna tak jest bezpieczniej tylko uważaj żeby sie nie zakochać bo może być trudno potem

Gość wera201
ja z kolega meza nie mysle nawet sie calowac a nie dopiero do lozka isc bo moze to jest podpucha z strony meza

Gość gość
Mi się wydaje że to znaczy że on tam wali wszystko co nie ucieka na drzewo nie żałuj chłopakowi kroku to nie mydło

Gość gość
A ja jej właśnie radzę żeby się w kimś zakochała z wzajemnością, żeby darowała sobie to fikcyjne małżeństwo i odnalazła swoje szczęście.

Gość gość
to choć ze mną jak bardzo masz chcice:) ze mną bezpieczniej:))

Gość 4238 dół
Fajni ludzie, ona "lubiała", facet wyjechał, a kumpel proponuje lewiznę żonie kolegi z pracy, żona się jeszcze nad tym zastanawia i typa na kafe co robić.:).

Gość gość
zong,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a u niego moze byc schowany twoj maz,albo moze nagrywac,daj sobie spokoj to niepowazne zbieraj sie kobieto i jedz do meza

Gość wera201
gosc z12:8 ja mu ostatnio mowilam zeby mnie z soba zabral ::to mi powiedzial ze niema tam pracy dla mnie zeby pilnowala ta co mam

Gość gość
nie jedź do niego za zadne skarby

Gość gość
Czyli twój mąż ma cię krótko mówiąc w d... rozwód to jedyne wyjście, no chyba że wolicie sobie żyć na odległość, a bzykać się z kochankami. Takie małżeństwa to fikcja i prędzej czy później dojdzie do rozstania, więc chyba lepiej wcześniej, aby nie marnować czasu.

Gość gość
Jakie rady buahahhaha, nie dawaj d.upy koledze, daj obcemu, no nie mogę buahhha. Pewnie maż też wali jakąś panią, ona szykuje się na kolegę, ale motłoch.

Gość wera201
ja bardzo podobam sie przystojniakom i jak bym chciala to w kazdy dzien bym obcego miala i nie mysle sie bzykac z kolega meza

Gość gość
I to właśnie świadczy "dobrze" o Tobie, podobam się przystojniakom, tyle ze przystojniaczki jak widać mają Cię gdzieś ;) ogarnij się bo gdybym miał taką kobietę, to nie myślałbym o powrocie do domu.