Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek7362626

Co ona kombinuje ?

Polecane posty

Gość Piotrek7362626

Czesc. Moze ktoras z kobiet pomoze mi zrozumiec pewna dziewczyne i cos doradzi. Odezwalem sie do niej w walentynki (Wczesniej przyjaznilismy sie ale kontakt sie urwal, bo ja chcialem z nia byc, a ona sama nie wiedziala czego chce). Od tego czasu (tych walentynek) usiluje sie z nia spotkac. Chcialbym naprawic te znajomosc, wiem ze to "ta" dziewczyna. Mowi ze tez chce sie spotkac, ale poki co nie da rady, bo ma bardzo duzo pracy, jak nigdy itd. Nie odbiera, nie oddzwania (czasem jak dzwonie jest zajete, potem nie oddzwania) prawie nie odpisuje zreszta i tak powiedzialem jej ze chce sie spotkac a nie pisac. Trwa to juz drugi miesiac. Przypadkiem zauwazylem na jej fejsie ze w miedzyczasie byla gdzies w klubie. Zapytalem sie wkoncu czy sie nie narzucam, i czy nie sciemnia, ze jesli nie chce to zrozumiem i bedzie okey. Odpowiedziala dalej te sama gadke o pracy ze to potrwa zebym cieszyl sie ze ma teraz taki natlok. Po tygodniu odezwalem sie tak o pogadac, bylem ciekaw jak sobie radzi, dalej to samo, cisza. Dziwne to bo pracuje normalnie na etat, prace ma obok domu, mieszka ze starszymi, nie ma dzieci, troche nie wierze zeby nie miala godziny czasu w miesiacu... Wydaje mi sie ze mnie zbywa, do tego w taki sposob ze co bym nie powiedzial to wyjde na tego zlego ze ja nie rozumiem i ze ją naciskam. Nie robiac nic tez jest zle, bo nie zmierza to do nikad. Macie jKies pomysly?

Gość Kierownik Jednostki
h*j wie znajdz se tako co nie kombinuje

Gość gość
przerabiałem to, odpuść sobie

Gość Szalony_Traktorzysta
Masakra jakas. Starasz sie - zle. Nie starasz sie - zle. A potem narzekanie jacy faci sa zli.

Gość Kobitteczka
Przykro mi, ale ona ńie jest żainteresowana... :(