Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie dziewczyny! Nie ma na świecie lepszego faceta od Szweda czy Norwega!

Polecane posty

Gość gość
staszek, bogaci też są w każdym narodzie, po prostu ty jesteś biedny i sfrustrowany :D

Gość gość
Gosia z lejdis też wybrała Istvana:)

Gość gość
Naiwne, bo wybieramy zaradnych, przystojnych i opiekuńczych mężów? Którzy potrafią się zająć własnym dzieckiem? Aha :D

naiwne bo myślicie że taki norweg to prawdziwy samiec dla norwezki, oni mogą was brać bo ich kobiety ich nie chcą, jest taka możliwość, a mnie to nawet nie boli z kim jesteście, i nie każdy jest tam zaradnym, tylko że nawet minimalna to duże pieniądze

Gość gość
"nawet" nie boli, aha :D Norweżki nie chcą Norwegów? Z tego co wiem to dalej Norweżki w największym stopniu śluby zawierają z rodakami, więc chyba jednak nie wszystkie Norweżki :D Mimo wszystko ci którzy wybierają ludzi z innych krajów na pewno nie wykazują się nieudacznictwem :D Nieudacznikiem to jesteś np. ty Staszku, bo przegrywasz życie na babskim forum, podczas gdy kolejne rodaczki uciekają w ramiona obcokrajowców :D

niech uciekają, ale widać masz ciasny umysł żeby zrozumieć co pisze, ale idealizuj sobie ich dalej, I WIEM ŻE NORWEZKI W DUŻYM STOPNIU BIORĄ Z NIMI ŚLUB, ale pozostają odrzuceni, pisałem przykład z ukrainką, powtórzę, polki mogą mnie nie chcieć dlatego biorę ukrainke lub jeszcze biedniejsza, będę udawał lepszego od ich rodaków i dla nich będę ideałem

Gość gość
Znam wiele Ukrainek i Rosjanek i wiem, że to są cwane bestie, polaczek na pewno dla nich ideałem nie będzie, bo niczym nie różni się od ukraińca czy kacapa, Polak jedynie może dać stały pobyt i tym samym obywatelstwo UE, nic więcej, ale każda Rosjanka czy Ukrainka wolałaby kogoś z zachodniej Europy niż buraka z Polski co myśli, że w jej oczach będzie królem, a tak naprawdę będzie zerem :D

Gość gość
Ale tu p*****la panny, ktore chyba zostaly skrzywdzone przez buraka polaka i teraz sie zala i szukaja zagranicznych k***sow. Nie wiem skad wy jesteście ze tyle w was jadu na polskich mezczyzn. Ja jestem kobietą i uważam ze w każdym narodzie sa buraki, psychole, zbokole itp. Skandynawom tez po głowach glupoty chodza. Zacznijcie patrzec na każdego indywidualnie a nie oceniacie po stereotypach narodowych.

Gość gość
Staszku, jak na razie to ty siedzisz sam w Polsce niechciany przez nikogo. Korzystasz z prostytutek i leków psychotropowych by zagłuszyć te samotność. Tylko babskie forum ci zostało.

Gość gość
Norweg czy Szwed sam w sobie to żadna gwarancja z******tego życia, taplania sie w luksusach. Narod jak kazdy inny tak jak mowilam dużo tez tam nieudacznikow cwaniaczkow jak wszędzie ale z tego co widze to dały byście się omotac kazdemu kto tylko powie ze jest ze Skandynawii. Ale co wymagac po was, pewnie sie obracacie w srodowisku patologicznym to i taki obraz Polaka macie w swoich glowkach i nie mieści sie to w waszym swiatopogladzie, ze sa tu normalni, mili faceci, dla ktorych ich kobieta jest świętościa. A nie n*******lajacy swoja rodzinę spocony ochlejus. W kazdym narodzie sa i tacy i tacy ale zeby na piedestaly jakich skandynawow wynosić? To musi byc durne prowo albo dziury w mozgu prowincjonalnych panienek ktorym sie znudzilo obciagac zalane fiuty w remizie i psioczy i myśli ze w Norwegii z k***wki wyjdzie na dame.

Gość gość
Ty z godziny 1.23 to na pewno dama nie jesteś, od razu traci od ciebie patologia :-D

gośćStaszku, jak na razie to ty siedziszsam w Polsce niechciany przeznikogo.xbyłem chcianyxKorzystasz z prostytutekx byłem ale nie chodzęx ileków psychotropowych by zagłuszyćte samotność.xjuż nie biorę, samotność mi nie przeszkadzax Tylko babskie forum cizostało.xmam własne życie, od czasu do czasu tu zajrze

Gość gość
Skandynawowie to ideały ❤️

"Naiwne, bo wybieramy zaradnych, przystojnych i opiekuńczych mężów?" x Ci Norwegowie i Szwedzi to chyba coś nie tak z nimi skoro aż w Polsce sobie szukać muszą. Ale przynajmniej miło pomarzyć, że będzie taki pasożyta i nieroba za Euro utrzymywał bo lepszych nie ma i nie było.

Gość dileamor
Bylam ze Skandynawem i potwierdzam, super faceci. Troszeczke troche jednak za sztywni i zimni. Teraz mam Kubanczyka i to prawdziwy ogien! Zaden facet mi tak nigdy nie dogodzil jak on, do tego jest przesympatyczny, traktuje mnie jak dame. A jakie ma cialo! Polskie ochlejmordy moga sie schowac na zawsze! Cudzoziemcy gora

Gość Dama z Poznania
Dokładnie! Polskie cebulaki mogą się schować przy obcokrajowcach!

Gość gość
Wioska zna polakow cebulakow tylko to nic dziwnego ze potem rozklada nogi przed każdym innym niby 'lepszym'. Ale zeby dawac d**y komuchowi z kuby to juz bardzo trzeba byc zdesperowanym i miec zryty beret.

Gość gość
Ty z tym Kubanczykiem, poczekaj jak cie zabierze na Kube. Tam to bedziesz miala raj na ziemi ;-)

Gość 0 Terenia 0
Oczywiście zgadzam się z autorką, Skandynawowie to wymarzeni partnerzy, Polacy powinni się od nich uczyć tego jak być prawdziwym mężczyzną 😴

//Polacy powinni się od nich uczyć tego jak być prawdziwym mężczyzną// x Ale w Polsce nie zarabia się w Euro tylko w PLN i na g***o większość stać. Ilu odpuszcza sobie założenie rodziny? Własnie na tym polega czyjaś //prawdziwość// okiem kobiety.

Gość 0 Terenia 0
AN- A ty tylko o tej kasie 😴 Patrzcie jakie charaktery mają Skandynawowie, jakie maniery i jak się potrafią zachować. I nie są roszczeniowi co do swoich kobiet. Oni są ideałami, Polacy tech patrzą i powtarzają po nich 😴

Gość gość
Terenia widocznie żaden normalny polski facet cie nie chce i palcujesz sobie pod norwega. Ja mam polskiego faceta ktory jest idealem. Jestes jakimś patalachem skoro w pl nie znalazlas takiego tylko sie zachwycasz obcymi.