Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie ponieważ staramy się o dzidzia wczoraj powinnam dostać okres i go nie ma tylko że mam lekkie bóle pleców i na dole brzucha tak jak na okres i chodzę siku częściej niż zwykle czy jest szansa

Gość umsia
Test prawdę Ci powie.

Gość gość
zrob test !

Gość gość
Boję się jeszcze moze poczekam do piątku jak nie dostanę okresu jak myślicie bo trochę nadziei jeszcze mam

Gość gość
test

Gość gość
nie ma co czekac- test!! Mi jak sie spoznial dwa dni to tez sobie mowilam ze poczekam tak do tygodnia po.. Skonczylo sie na tym ze chlopa wyslalam o polnocy do calodobowej a o 5 sie przebudzilam i zobaczylam II :D

Gość bumcyyk
Test nie gryzie, nie ma się co bać. Ja zrobiłam wieczorem w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i od razu pokazały się dwie krechy :) Wtedy nie miałam żadnych objawów poza bolącymi piersiami. Częstomocz miałam dużo później, bóle pleców to w ogóle 18 tydzień dopiero :)

Gość gość
Ok zrobię jutro rano bo podobno z rannego moczu najlepiej jejku jakby się udało to bym była w najszczęśliwsza na świecie a mój mąż to chyba przez tydzień by mnie na rękach nosił bo już się nie może doczekać dzidzia

Gość guska31
Hej dziewczyny mam pytanie chodzi mi o wynik beta hcg w piątek miałam 14109 mlu/ml a dziś czyli w poniedziałek 9330 mlu/ml co to znaczy zaczynam się martwic :((((

Gość gość
nic dobrego. Beta powinna wzrastać a nie spadać. Przykro mi ale chyba sama się domyślasz co dalej... :(

Gość lloydi
guska31 na pewno nie pomyliłaś wartości liczbowych?

Gość gość
I jadnak jedna kreska :( a już myślałam że się uda nie wytrzymalam do jutra zrobiłam teraz trudno

Gość gość
nie łam się ja robiłam dzień po spodziewanej dacie okresu i była słaba druga kreska a moja koleżanka też tak zrobiła i wyskoczyła jej jedna a w ciąży jednak była jeśli się okres nie pojawi powtórz test albo zajdż na bete!!

Gość gość
daj znać czy powtórzyłaś test trzymam kciuki :)

Gość gość
Napewno dam znać ale brzuch boli mnie coraz bardziej to pewnie okres przyjdzie a miałam nadzieję że się uda

mnie też strasznie bolał brzuch i raz mnie tak mocno zakuło w podbrzuszu że się wystraszyłam bo bardzo staraliśmy się o dzidzie to też na następny dzień jak nie dostałam okresu wziełam wolne w pracy i poszłam zrobić bete i prosto do lekarza i okazało się że ciąża od razu dostałam L4 i duphoston! Więc że boli jak na okres to akurat norma :)

Gość gość
I jak tam autorko? robiłaś drugi test rano? Bo ja nadal trzymam kciuki!!!

Gość gość
Robiłam wczoraj i była jedna kreska:( dzisiaj cały dzień boli mnie brzuch mam bomble w brzuchu i się zloszcze o wszystko ale okresu dalej nie ma:( i jeszcze mam nadzieję że moze się udało

Gość gość
Witam i tyle dostalam dzisiaj okres a miałam nadzieję że się udało :(

Gość gość
głowa do góry będzie dobrze wiem co czujesz bo ja 6 razy zawiodłam się widząc test a potem okres przychodził ból nie do opisania dopier po pół roku się udało więc trzymam kciuki!!!!!

Gość gość
a jak długo się już staracie?

Gość gość
Od stycznia się staramy strasznie bym chciala żeby się udało czy wiecie coś o tabletkach które zwiększają płodność czy są takie?

Gość gość
ja pierwsze zrobiłam sobie badania na hormony i wyszła mi prolaktyna lekko obniżona wysztko inne było ok doktorka przepisała mi castagnus tabletki i do tego zaczełam łykać oeparol i w tym samym miesiącu zaszłam w ciążę więc nie wiem czy tabletki pomogły ale ja uważam że tak bo wcześniej pół roku i nic no i oczywiście łykaj cały czas kwas foliowy :) głowa do góry :)

Gość ruoti
dziewczyny pomóżcie dzis ma 32 dc odebralam beta hcg i mam 16mlU.ml ostatnia @24.02 czy ta beta nie za mała?

Gość ruoti
dziewczyny pomóżcie dzis ma 32 dc odebralam beta hcg i mam 16mlU.ml ostatnia @24.02 czy ta beta nie za mała?

Gość gość
Jak masz dlugie cykle to spoko moze mialas owu ok 20 dc to wynik spoko. Niewazna ilosc tylko jak przyrasta wiec powtorz w sobote :)

Gość gość
Ją byłam ostatnio w grudniu u lekarza mówił mi że jest wszystko ok kwas foliowy jem codziennie powiedz mi czy ten castagnus i oeparol są na receptę ją narazie do mojego lekarza nie mogę iść ponieważ nie ma mnie w Polsce dopiero wracam na święta może te leki by mi pomogły

Gość gość
castagnus już nie pamiętam ale oeparol nie bo to jest suplement diety jest to olej z wiesiołka :) dużo dziewczyn mi go polecało jak starałam się zajść w ciąże! A co do castagnusa to pierwsze zrób badania :) możesz też poczytać na innych forach co diewczyny piszą o nim ja brałam 2 tab i zaskoczyło :)

Gość gość
Kazalam mojej mamie wysłać ten castagnus bo akurat mam okres a potem się zaczną dni plodne do lekarza pójdę zaraz po świętach bo będę w Polsce dopiero w Wielki Piątek myślę że mi one nie zaszkodza oby pomogły strasznie bym chciała

Gość gość
Autorko moze byc jeszcze wczesnie, zrob bete lub sprobuj za kilka dni z tym testem,