Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci czy lubicie zboczone kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie chodzi o to czy lubicie jak kobieta jest zboczona. Lubicie jak opowiada co chodzi jej po glowie badz co kiedys robila?

Gość gość
Co kiedyś robiła i z kim to może nie ;) ale jeśli lubi mówić o swoich potrzebach to jak najbardziej tak, bo tylko w ten sposób facet jest w stanie się dowiedzieć co ją kręci. To żadne zboczenie, to powinna być normalka w związkach.

Gość gość
ja lubiłbym,chciałbym mieć koleżankę,która sypiałaby ze mną,a czasami wychodziła na seks z innymi,i całując mnie w policzek,mówiła,że śpieszy się obciągać innemu

Gość gość
Moja żona jest zboczona więc kocham takie kobietki. Życie naprawde kolorowe.

Gość gość
a najlepiej jakby ci inni jej partnerzy o naszym związku nie wiedzieli,np.bzykać się z nią ostro całą noc,a potem od rana,pomóc jej zrobić się na bóstwo na randkę z innym,a jak już się będzie ubierała,to np.pomóc jej zakładać pończochy,szpilki

Gość gość
fajną masz fantazje- bzykać ja a pozniej pomagac przy wyjsciu na randke- naprawde mi sie podoba ;)

Gość gość
a jestem kobietą *

Gość gość
i żeby ona nie była moją żoną,żony ja bym nie oddał nikomu,ale kimś w rodzaju zboczonej luzackiej koleżanki

Gość gość
pewie po jakimś czasie by wam zaczeło na sobie żależeć,byłoby ci trudno ja wypuścić ale kręci mnie ta wizja . Nie wiem czemu

Gość gość
super, to jak to cię tak kręci to może zamiast wysyłać ją na randkę, sam na nią pójdziesz? O*******esz facetowi i po sprawie.

Gość gość
ściągać jej pończochy jak już wróci wybzykana przez innych,wykąpać się i się znowu z nią kochać

Gość gość
szkoda,że takie fantazje nie są możliwe,ale fajnie byłoby

Gość gość
bardziej niewinne fantazje nie mają szans spełnienia,a co dopiero takie koleżeństwo

Gość gość
niemniej jednak pofantazjować można

Gość gość
fajną masz fantazje- bzykać ja a pozniej pomagac przy wyjsciu na randke- naprawde mi sie podoba to może się tak pobawisz

Gość gość
pomagać się jej rozebrać jak wróci z randki z innym

Gość gość
ściągać szpilki,pończochy,masować stopy i w zależności od nastroju byzkać się

Gość kruks
ja lubie zboczone kobiety.Spotkalem zreszta takie w naturze.Na przyklad jechalem rowerem przez wielki park.Usiadlem na lawce.Przechodzily dwie dziewczyny.Slysze z daleka:a jeden facet pokazal nam k****a...W pierwszej chwili nie wiedzialem o co chodzi.Za chwilke po ich zachowaniu zalapalem ze im chodzi o to zebym ja im pokazal...

Gość gość
a ja jestem zboczona, napalam się np przez gify na których facet robi ostrą minetkę lasce i potem obmacuję mojego faceta, liżę po szyi, ocieram się cipką o jego udo, tyle że on się zawsze wtedy w*****a bo siedzi na swoich *****ych "fejsbukach i innych" i przeszkadzam mu w oglądaniu. raz krzyknął do mnie ' uspokój się k***a bo mnie to denerwuje" i od tego czasu mam uraz, strasznie mnie to zabolała bo wcześniej obydwoje byliśmy zboczeńcami ale jemu niestety przeszło i nie droczy się już ze mną, po prostu jak ma być seks to zaczyna mnie całować i ściągać majtki :(

Gość trochę mam opory
Chciała mnie tak długo walić kijem, aż mi krew pójdzie. Ale ja miałem trochę wątpliwości, bo jak dostanę tężca, albo innego zakażenia?

Gość zboczuch to ja
zoboczonych nie lube... ale uwielbiam takie które maja fantazje, sa otwarte i experymentuja bez słuchania przez pol godziny - nie... choć nie koniecznie żeby od razu sikac na siebie ...... i

Gość Tipsiara85
Zboczona nie jestem ale fantazje mam

Gość adams78
Właśnie. Co znaczy zboczona? Kobiety mają różne fantazje i potrzeby tak jak i faceci. A To czy opowiada się o tym partnerowi nie jest żadnym zboczeniem. Jeszcze zależy co dla kogo jest zboczeniem, bo ja uważam że zboczenie to pedofilia, dymanie truposzy albo zwierząt, a cała reszta jest normalna.

Gość gośćgość
Wręcz uwielbiam , a cnotki niewydymki to na odstrzał :)

Gość adams78
A tam zaraz zboczone. Konkretnie to chodzi o kobiety z fantazja, odważne i chętne kobiety, takie które chętnie same lobią eksperymentować.

Gość gość
Jjjjjjjeeeeju jaka jestem zboczona. Chciała bym teraz i tu i na kilka sposobów......no po prostu mnie roznosi!

Gość gość
Jeśli chodzi Ci o kobiety otwarte na śmiałe propozycje i same podejmujące inicjatywę w łóżko to zdecydowanie tak. Sam mam dużo temperament i wyobraźnię, dla mnie seks to bezgraniczny akt gdzie nie ma miejsca na tabu. Warunkiem jest właśnie otwartość partnerki, dla tego cenię takie odważne.

Gość gość
ale pytanie:O