Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaasiaaaaaaaaa

Żółta sukienka i co dalej?

Polecane posty

Gość gość
matko co ci się w niej podobało, mdła, beznadziejna, ujdzie do szkoły ale na wesele nie wiem jakoś ją może ożywić stawiając na czerwone lub pastelowo różowe dodatki , ale sama sukienka nie nie i jeszcze raz nie

Gość Aaaaaasiaaaaaaaaa
W rzeczywistosci kolor jest bardziej intensywny, mnie bardzo się podoba i dobrze w niej wyglądam ;) nie chce się przebrać tylko ubrać ;) ale dzięki za opinie. Pozdrawiam :)

Gość gość
z czerwonymi butami i torebka mogloby to stworzyc nawet fajną całosc zgadzam sie z gosciem wyzej - sama sukienka nie taka zla, delikatna uwazam ze trzeba ja ozywic :)

Gość gość
gdybyś natomiast stawiała na klasykę do może dodatki w odcieniu jakiegoś brązu albo widzę też jeśli lubisz dodatki w kolorze kwiatowym fajnie mogło by to wyglądać kwieciste buty i torebka ❤️

Gość gość
Ładna sukienka. Ciemnoczerwone buty i torebka. Nie jasna czerwień.

Gość gość
Ło matko, jakie ta modelka ma krzywe nogi :P

Gość gość
ale właśnie dodatki powinny być wyraziste, bo sama sukienka jest nijaka. A takie buty sobie daruj - chodzi o obcas, który jest powleczony materiałem - na weselu masz dużą szansę, że ktoś ci je zniszczy

Gość gość
postawiłabym na czarne dodatki i koniecznie pasek

Gość a mi szkoda
a jakieś jasne buty - np. cieliste, a do tego - torebka w intensywnym kolorze (morska zieleń, pomarańczowy, różowy; taka trochę "oczojebna";) ) ja bym nie szła w coś takiego, że buty i torebka w jednym kolorze, bo to tak trochę nijako wygląda (tzn. w stylu: panna z niedużej miejscowości w swoim najlepszym, kościołowym stroju;) )