Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krakusy to mendy

Polecane posty

Gość gość

nie mają żadnych zainteresowań poza plotami i wywyższaniem się,zioną ogniem jak wawelski smok. Są głęboko wierzący,jedni w Wisłę drudzy w Cracovie,regularnie urządzają między sobą wojny religijne z maczetami,siekierami,piłami i łańcuchami.Poza tym to skąpce i brudasy,nawet zabytki mają brudne.Dopiero od niedawna mają dworzec autobusowy,wcześniej mieli jakąś bude.Krygują się na arystokratów a sloma z butów wyłazi.

Gość gość
No chyba najwiekszą zgagą Krakowa jest patologia a szczegolnie Nowa huta .Tam ludzie po zmroku wychodzą z dusza na ramieniu :-(

Gość gość
krakusy to patole z urodzenia

Z tą nienawiścią między klubami to naprawdę przesadzają. Rozumiem sprzeczki kibiców, a nawet bójki(chociaż tego nie popieram), ale żeby od razu w ruch szły ostre narzędzia? Nie wyobrażam sobie, siebie idącej z maczetą, czy siekierą na kibica Barcelony albo Atletico :O

Gość gość
fanko Adamie tam walczą nie o klub, a o dużą kasę z nielegali.

Gość gość
Znowu Adamie zaczynasz się spinac i obrażać.

Gość gość
to topik o krakusach a nie jakieś przepychanki

No przecież napisałam, że nie wyobrażam sobie, żebym mogła zaatakować kibica rywali, a ten tęczowy dżęderysta podejrzewa mnie o transseksualizm :P Byłam w Krakowie, ale dosyć dawno. Biorąc pod uwagę tamten moment, to nie mogę nic złego powiedzieć ani o ludziach, ani o mieście.