Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie dodatki do tego koloru sukienki ślubnej? FOTO

Polecane posty

Gość gość

Mam sukienkę na cywilny w takim kolorze, jednak krój jest inny (moja jest prosta, zabudowana na górze, dół ma plisowany, uszyta z szyfonu do kolan) : voila.pl/index.php?f=1789714.jpg zastanawiam się czy buty, torebkę, biżuterię mieć w tym samym czy może poszaleć z innym kolorem jak myślicie? albo buty ten sam kolor a reszta nieco inna np róż, niebieski? Poza tym czy narzeczonemu dobrać koszulę też w tym odcieniu? a krawat wtedy jaki? Gubię się trochę, dlatego proszę o pomoc

Gość gość
Koszula w takim kolorze nie będzie wyglądać dobrze. Dla narzeczonego postawiłabym na klasykę biała koszula.

Gość gość
a jakie dodatki do sukni?

Gość gość
Koszula narzeczonego kremowa albo lekko złamana biel/ecru (śnieżnobiała przy tak zwiewnej i w ciepłym kolorze sukience będzie się zbyt kontrastowo odcinać). I wtedy możecie poszaleć z kolorem, ja bym widziała np. granat w Twoich dodatkach i jego krawacie i poszetce/kwiatach w butonierce, ale buty do tego cieliste. Bardziej zachowawczo: szarości (np. Ty szara torebka, srebrne dodatki, on szary garnitur, a w kolorze Twojej sukienki jego krawat i poszetka). Do łososiowego pasuje też nasycony malinowy, tylko wtedy trzeba uważać, żeby nie przesadzić, dwa dodatki w ty kolorze (torebka i kamienie w biżuterii np.), bo będzie za cukierkowo. Osobiście na taką okazję obstawiałabym jednak połączenie ze granatem, nie będzie zbyt mdło, a elegancko - i owszem. Zobacz jak te kolory się ładnie łączą: www.polyvore.com/hybrid_dress/set?id=55300981

Gość gość
dziękuję trochę mi rozjaśniłaś tę mgłę w głowie, którą miałam myśląc o tym. Szukam butów cielistych ale na niewysokim obcasie bo inaczej bd wyższa od PANA MŁODEGO :d

Gość gość
A przy cielistych butach , torebka i dodatki mogą być granatowe ewentualnie ciemnoniebieskie?

Gość gość
up