Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

missmagic

Zumba to relax i odprezenie.

Polecane posty

Czesc, jestem Instruktorem Zumba od ponad roku. Nigdy wczesniej nie sadzilam, ze cos moze mi dac tyle pozytywnej energi, odstresowujac sie od wszelkich niedogodnien dnia codziennego. Moja przygoda z Zumba rozpoczela sie 4 lata temu, kiedy bardzo chcialam uzyskac sylwetke jaka zawsze starala sie utrzymywac, bowiem jestem aktywna osoba. Uczestniczylam w zajeciach u roznych instruktorow, oczywiscie dieta i oprocz tego determinacja i mobilizacja w zaciszu domowym przy kolejnych dvd z zumba zrzucalam nadwage. W ten sposob pozbylam sie 18 kg i jestem Instruktorem Zumba. Pisze o tym nie tylko by Was zachedzic do zajec, ale takze po to by wierzyc w kazde swoje marzenia. Dzis w pocie czola kreuje kolejne choreografie, prowadze 3 klasy dla doroslych i jedna dla dzieci, oprocz tego mam swoja prace i otwieram niebawem moj sklepik internetowy z ramkami na zdjecia (sama je robie, dekoruje itp). Pamietajcie kochani, ze Wasze cialo jest sterowane przez Wasz umysl. I to prawda jestescie tym co jecie. dBAJCIE O SIEBIE, O ZDROWKO PRZEDE WSZYSTKIM, o wlasny umysl i badzcie swiadomi, ze jestescie wspaniali. jESLI MAmacie pytania lub jestescie zainteresowani klasami, prosze kontaktujcie sie ze mna, bedzie mi bardzo milo. Z polecenia tutaj trafilam, bo bardzo wiele osob ma ciekawe i inspirujace idee. pozdrawiam

Gość gość
Cześć, ja chodzę na zumbę od roku 2 razy tygodniowo. szybko to pokochałam. zwłaszcza to, że wraz z wysiłkiem i potem (a zarazem zabawą) wychodzi ze mnie stres, dostaje mega zastrzyk endorfin !!!!!! poza tym, dosć szybko moje ruchy nabrały płynności, seksapilu, ciało stopniowo wyglada coraz lepiej - najpeirw nieco mięsni więc waga w górę ale o tym wiedziałam. dziś ważę 3 kg więcej niz rok temu przed zumba, ALE MAM O WIELE ZGRABNIEJSZE CIAŁO. zrzucilam, a wlaściwie ładnie wymodelowałam ramiona, plecy, uda. no i oczywiście trochę cm z obwodów też poszło w dół. generalnie nie mam nadwagi wygladam całkiem OK (tzn teraz wiele lepiej niz rok temu), nie jestem na ŻADNEJ diecie jem co chcę (ale nie jem fast fodów ani nie piję nic gazowanego bo tak juz mam od lat brzydzi mnie to), i nie jem po 19-stej. ale np chleb (razowy), makaron, ciastka czekoladę jem w sumie codziennie :)