Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja intymna męska w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakiś salon w Poznaniu, gdzie mogę iść na depilację intymną męską? Odrazu zaznaczam, że nie jestem żadnym zboczeńcem, ale wszędzie gdzie zadzwonię słyszę odmowy. Interesują mnie także ceny za takie usługi. W Warszawie płaciłem 400 zł.

Gość gość
Nikt nic nie wie?

Gość gość
Dziwne, że w Poznaniu nie chcą Cię depilować. Jednak Poznań to teraz coraz częściej wiocha. O niczym nie słyszą, idą za ciemnotą i zabobonem. Gdzie im do Warszawy i innych Europejskich, Zachodnich miast. Służba zdrowia poznańska też się wygłupia. Jak wyszło kiedyś w Poznaniu, że dziecko ma zespół Downa to powiedziano kobiecie, że nie usuną, bo Down to nic poważnego. Ratunek przynieśli lekarze z Warszawskiego szpitala, którzy usunęli. Jestem dumna z Warszawy.

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie to Poznań stanie się za 20 lat miejscem głównie dla Downów i ludzi o ograniczonych poglądach. Nikt nowoczesny nie będzie chciał tam mieszkać. Jestem z Poznania, ale Warszawa to mój nowy, lepszy dom. Wiem, że w Warszawie można znaleźć wszystko i można polegać na ludziach, a w Poznaniu jak ktoś ma swoje zdanie to zrobi wszystko żeby postawić na swoim. Warszawa to bardziej przyjazne miasto, bardziej nastawione na człowieka.

Gość gość
Tak narzekają, że pracy nie ma, a nikt nie chce się nauczyć depilacji i zarobić sobie dodatkowo 400 zł, mimo że są ludzie gotowi zapłacić.