Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pogonić leniwą dziewczynę do pracy ?

Polecane posty

Gość gość

siedzi na d***e i nic nie robi, a ja nie mam zamiaru jej utrzymywac, mam dosc jej wymowek ze nie ma pracy, powiedzialem zeby poszla na kase albo do rosmanna to zaczela drzec morde

Gość gość
to sobie daj spokuj z takim leniuchem widać nie jest nic warta jak się robic nie chce

Gość gość
to niech wraca do rodzicow, bez przesady ,wcale się nie dziwie:)

Gość gość
jw wywal ją z mieszkania i niech wraca do rodzicow, jesli jej na tnbie zalezy to pojdzie do pracy

Gość gość
heh tylko nie wszedzie jest praca w rossmanie czy na kasie , troche p******* czasy ale nawet o taká prace trudno

Gość gość
1/10! słabe!

Gość gość
Czekaj, zaraz kafeterianki rzucą się na ciebie jak hieny i dowiesz się że nie jesteś jej warty i powinna cię pogonić.

Gość gość
jw wywal ją z mieszkania i niech wraca do rodzicow x wywalić z mieszkania to można qrwe po wyłomotaniu

Gość gość
Cwel z ciebie autorze i tyle ! Pieniazkow dziewczyny ci sie zachciewa,niech idzie do pracy, byle gdzie.. Jestes bez honoru! Zaden kulturalny facet nie wyciqga lap po pieniadze do kobiety

Gość Natalia23N
Nie chodzi o pieniądze kobiety a o jej zasady ,też jestem kobietą i uważam że to dziewczyna jest hieną ponieważ żeruje na chłopaku powinno być jej wstyd i tyle.Praca jest jak ktoś chce to znajdzie ...Nie wyobrażam sobie abym jako kobieta była całkowicie zależna od faceta ....

Gość gość
Cwel z ciebie autorze i tyle ! Pieniazkow dziewczyny ci sie zachciewa,niech idzie do pracy, byle gdzie.. Jestes bez honoru! xxx co nastepna ktora facet utrzymuje????? a wiesz co to honor?, po pierdo*** jakbys spadla z fotela. autorze pogon ja i masz problem z glowy. Bo pozniej jej sie zachce slubu , dzieci, domku z basenem i bedziesz rypal na nia do grobowej deski.

Gość gość
co nastepna ktora facet utrzymuje????? a wiesz co to honor?, po pierdo*** jakbys spadla z fotela. autorze pogon ja i masz problem z glowy. Bo pozniej jej sie zachce slubu , dzieci, domku z basenem i bedziesz rypal na nia do grobowej deski. xxx A tobie głupia szmato gowno do tego kto kogo utrzymuje w związku. Takiej ściery jak ty żaden nie będzie utrzymywał, dlatego musisz za/pie/r/da/la/ć również własną dopą, żeby z głodu nie zdechnąć. :D

Gość gość
Dlaczego uważa się, że ktoś kto nie pracuje zawodowo to leń? A prowadzenie domu?

xxxA tobie głupia szmato gowno dotego kto kogo utrzymuje w związku.Takiej ściery jak ty żaden nie będzieutrzymywał, dlatego musisz za/pie/r/da/la/ć również własną dopą, żeby zgłodu nie zdechnąć.xjej gowno ALE ODNIOSŁA SIĘ DO SŁÓW AUTORA ŻE JEMU PRZESZKADZA

Gość gość
dziewczyna jest leniem śmierdzącym i Cię wykorzystuje .Tyle w temacie

Gość gość
To żadna praca? Sprzątanie, gotowanie, zmywanie, szorowanie, pranie, prasowanie itd. to żadna praca? I ty to wszystko robisz sam? I okna sam myjesz pracusiu? I obiadki dwudaniowe gotujesz? I kurze ścierasz? I kibelek codziennie myjesz? I majtki swoje też zawsze sam sobie pierzesz? No doprawdy to żadna praca. Małpa to potrafi, faktycznie. Nie twierdzę, że ta dziewczyna jest perfekcyjną panią domu, może faktycznie nic nie robi. Ale są takie przypadki, że jest to powołaniem kobiety i w tym właśnie się spełnia.

Gość gość
Bez przesady setki kobiet pracują i zajmują się domem i jakoś im idzie! Uważam jak większość że kobieta powinna pracować i mieć jakieś swoje pieniądze zapewne są młodzi chce się ładnie ubrać,gdzieś wyjść a wszystko za jego pieniądze inna sytuacja kiedy kobieta urodzi dziecko i siedzi w domu to wiadome że dzieckiem trzeba się zając itp ale kiedy nie ma dzieci są we dwóch śmiało mogła by pracować ;)

Gość gość
A tak widzimy w kilku programach telewizyjnych jak wyglądają mieszkania tych setek, które pracują i prowadzą dom.

Gość gość
staszek spod monopolowego prowadzenie domu ha ha dobre, to małpa potrafi, ja robię wszystko sam i to żadna praca xxx I szybko się okazuje, że dookoła jednego człowieka same małpy doginają :D:D:D

Gość gość
Pranie trzeba posegregować i włożyć do pralki. Jeśli jadasz tylko obiady półgodzinne to mizerne to menu, szczerze mówiąc. Zupka jakaś wodnista i pierogi z paczki. Poza tym ja akurat uważam, że sprzątanie domu codziennie to obowiązek, bo życie wśród roztoczy.... chyba, że ktoś lubi. I przykro mi strasznie, że łączy się ludzi faktycznie leniwych z tymi którzy po prostu takie mają "powołanie". Nie każdy musi mieć ambicje pracować zawodowo. A prawdziwe prowadzenie domu to bardzo ciężka praca, która potrafi być równie satysfakcjonująca co praca zawodowa.

Gość Radek30
Dziewczyno co Ty pieprzysz? Dla Mnie kobieta która nie pracuje nie ważne czy to kasa w sklepie czy coś innego jest osobą bezwartościową i bez ambicji. Też uważam że kobieta nie powinna być zależna od faceta znam takie manipulantki które wykorzystują facetów na kasę

Gość gość
Jestem panią domu i przysięgam, że sprzątam codziennie. Odkurzanie i mycie podłóg to absolutnie codzienny rytuał. Dywanów nie mam, bo w nich właśnie jest najwięcej roztoczy.

gośćJestem panią domu i przysięgam, żesprzątam codziennie. Odkurzanie imycie podłóg to absolutniecodzienny rytuał. Dywanów nie mam,bo w nich właśnie jest najwięcejroztoczy.x co robisz na kafe? do roboty, bo widzę macie tyle roboty że spędzacie całe dnie na kafe

Gość gość
moje koleżanki nie pracują,bo mi wmawiają że im się nie opłaca,bo i tak trzeba by kogos do pilnowania dzieci zatrudnic,a kto by obiad zrobil a co ona by zarobiła w ogóle jakies grosze no i mężowie zapierdzielają na wszystko,jeszcze jednej własnie zakupił nowe autko,bo stary peugot już się nie prezentował... no cóż,,,