Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piosenka . ocencie

Polecane posty

Gość gość

wiem Ze dzial wogole nie ten ale chce zeby ktos powiedzial co mozna zmiemic itd wiem ze pewnie bedzie nie jeden blad; samotna po czym poszlam juz spac .. Dusze sie poddaje rozum kaze biec cialo boli serce cofa sie wstecz .kto wygra ta nierowna walke ?...wiesz? X2 Wstaje.nie wyspana patrze w telefon godzina 6 zadnej wiadomosc***akuje rzeczy i ide na pociag godzona 7 siedze.na peronie rozmyslam co by bylo gdyby wczoraj serce me stanelo czy ktos by sie tym martwil czy wogole ktos by plakal w sluchawkach muzyka nasza wspolna piosenka ,odrazu usmiech znika i znowu mysli sie klebia czemu tak nagle katakt zerwales bez slowa odeszles przecierz wiedzilales ze jestes dla mnie tlenem celowo zraniles ? I znowu lza pokazala sie na twarzy serce boli a dusza umiera odeszla czesc mnie nie moge sie pozbierac przyjezdza pociag wsiadam do srodka siadam przy oknie i patrze jak drzewa mijaja tak i mija czas dzisiaj cos jest jutro moze juz nie byc nas ...dwie godziny w pociagu ostatnia stacja ide do drzwi pisk kol ,pociag stoj, otwieraja sie drzwi i nagle ...nagle serce staje oddech jest plytki nie moge sie ruszyc na peronie czeka mama a z nia ...koloniej stales ty usmiechniety i wesoly jak gdyby nigdy nic, wychodze z pociagu po paru dobrych chwilach podchodzisz mnie przytulasz ;jak minela podroz? Ja zaczynam plakac zaciskam uscisk mocno chciales zrobic niespodzianke, malo zycja nie stracilam przepraszam obiecujesz ze wiecej tak nie zrobisz nie byles swiadomy Ze przez to z zycja pieklo mi zrobisz ale teraz juz nie wazne wkoncu mamy siebie, mama siostra ty objecales ze zostanies teraz wszystko sie ulozy zaczynamy nowy rozdzial nowa strona pamietnika pusta czysta nieskarzona bledem tego swiata przychodzi wieczor kladzemy sie w objeciu szczepczesz cicho mi do ucha spij kochanie teraz slodko....

Gość gość
to jest piosenka o cencie?