Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość brunetkaaa 001

brunetkaaaaa 01

Polecane posty

Gość brunetkaaa 001

witam. potrzebuje sie wygadac bo nie mam komu. mam ciezka sytuacje w domu. mieszkam z ojcem macocha i 2 bracmi, oraz z jednego z braci dziewczyna i jej dzieckiem ( tak dziecko nie jest mojego brata tylko jej bo ona dziecko ma z innym). i tu jest problem.w domu jest roznie. czasem dobrze czasem zle. ale coraz bardziej mysle o samobojstwie. jestem w domu brana za najgorsza. nic nie umiem nic mi w zyciu nie wychodzi. od jakis 2 tygodni praktycznie nic nie jem bo mysle ze jestem za gruba. wczoraj wrocilam do domu bo spalam u znajomych. i dzis rano tez mialam nic nie jesc ale macocha kazala mi jesc to zjadlam 1 cala bulke i troszke zupy. a teraz chcialam sobie kanapke zrobic to brat sie na mnie wydarl ze caly dzien spalam a teraz wstaje jesc i powiedzial ze nie mam prawa nic jesc chociaz nie spalam tylko u siebie w pokoju siedzialam i ogladalam tv bo zle sie czulam.. moja bratowa jest na utrzymaniu brata a ja na rodzicow bo niestety nie moge znalesc pracy. i ciagle mi wszystko brat ten co mieszka ze mna w jednym domu wszystkiego mi zabrania. czasem mam ochote sie zabic bo nie czuje sie kochana w domu xd ciagle placze i wgl. juz nie mam sily na nic. nie mam w nikim wsparcia. ja w domu w sumie tylko teraz spie a przebywam w miescie chodzac i szukajac pracy ale nic to nie pomaga. nawet w domu nie jem bo boje sie ze znowu beda jakies awantury. czepiaja sie mnie o wszystko. czy moze ktos ze mna porozmawac? bardzo teraz potrzebuje rozmowy ale nie mam nawet z kim pogadac. prosze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować