Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolax

co to oznacza bardzo ważne do kobiet i mężczyzn

Polecane posty

Gość lolax

przedstawiam sytuacje, siedzisz ze swoim ukochanym chłopakiem na fotelu (siedzisz na nim-na jego kolanach), oglądacie zdj na facebooku twoich znajomych, nagle na pewnym zdj pojawia się zdj z imprezy, twoje dwie koleżanki i kolega, jedna z koleżanek ma ogromny dekolt ukazujący jej duże, dość opalone piersi ty czujesz, że właśnie w tym momencie członek twego chłopaka drgnął (tzn podniecił się) na widok dorodnych piersi koleżanki, a przecież ty na nim siedzisz i to poczułaś. czujesz się jak by ktoś cię przeżuł i wypluł, że podnieca go inna... co to oznacza? jak on tak może? czuje sie strasznie ;(((

Gość gość
Tez sobie kogos znajdź jestem chetny

Gość gość
To normalny bodziec... niektórzy tak mają, czasem penis sprawia wrażenie jakby żył własnym życiem ;) staje w nieodpowiednich momentach, pomimo tego że nie myślimy o seksie ;)

Gość gość
ja sadze inaczej, na samo zdjecie nie staje a przynajmniej mi sie nie zdarzylo nawet jak prawikiem bylem. Zeby sie podniecic ten ktos musi na nas dzialac a samo zdjecie nic nie daje

Gość gość
e tam Laska na kolanach , gołe cycki przed oczami , tylko impotentowi by nie bryknął.

Gość gość
ja zobaczę ładne piersi to odrazu mi staje. A zwłaszcza piersi osoby którą chciałbym zobaczyć nago, nie koniecznie musi chodzić o sex.

Gość gość
Stara prawda mówi - Jak ktoś ma dobry obiad w domu to nie dojada na mieście!

Gość lolax
wypraszam sobie to stwierdzenie mój facet nigdy nie narzekał na mój wygląd ani na sex ze mną , wręcz przeciwnie , jest wniebowzięty pod każdym względem więc wątpie , że szukałby innej radzę ze zrozumieniem przeczytać co napisałam , bo nie chodzi tu o zdradę czy coś w tym stylu , bo co jak co , ale mój facet jest najwierniejszym mężczyzną jakiego znam , lecz o to co się tego wieczoru stało :)

Gość gość
To jest normalne kazdego facet podniecaja nine kobiety

Gość gość
lolax nie bądz taka pewna siebie i swego faceta bo się przejedziesz,poprostu mu stanoł bo jest normalnym facetem,zobaczył cycki i miał damski tyłek na kolanach to mu stanoł i tyle

Gość gość
Jeśli jesteś płaska to nic dziwnego.

Gość gość
To nic nie oznacza, jak moja była siadała mi na kolanach, to też prawie zawsze stawał na baczność... a jak do tego doszedł jakiś bodziec wzrokowy, to już nie dało się nad tym zapanować :)