Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i mega powodzenie u dwudziestek

Polecane posty

Gość gość

Nie mam żadnych problemów, żeby zawrócić w głowie niejednej takiej młodej dziewczynie. Jestem wykształcony, obyty w świecie, błyskotliwy, oczytany, sypię dowc****i jak z rękawa, dobrze zarabiam, mam mieszkanie, samochód, odnoszę sukcesy na polu zawodowym. Kobietom to imponuje.

Gość gość
Nie chwalę się, po prostu stwierdzam pewien fakt. Moi koledzy mają podobnie zresztą. Trzydziestolatkowie działają na kobiety od nich młodsze.

Gość gość
To się da wyczuć, Stachu.

Gość gość
naprawdę EUREKA! :D

Gość gość
korzystaj, rwij te k******y bez znieczulenia

Gość gość
bo im głąbie to imponuje kasa,starszy facet,dobry kochanek,żeby im fundował ciuchy i imprezy ...mają takie "konsumpcyjne" podjecie do życia,przynajmniej wiedzą czego chcą aż,,ich równolatkowie "dorosną' i zajmą twoje miejsce :P

Gość gość
ta, szukają faceta, który będzie je utrzymywal stad takie "zainteresowanie" starszym. wygodne zycie jest fajne:D

Gość handlowiec z powolania
ja u szesnastek masz pecha chlopcze, bedziesz wylapywal niedobitki

Gość gość
nie dziwne, kazda mloda dziewczyna na utrzymaniu rodzicow lub zarabiajaca niska pensje bedzie sie usmiechac i lizac krocze nadzianemu 30 latkowi takie pokolenie

Gość handlowiec z powolania
nadziac to sie mozesz na pal co najwyzej 🖐️

Gość ggggggjj
Taaaa...jakbym się dowiedziała, że taki "super gościu" pisuje na kafererii, to stwierdziłabym że jest z nim coś nie tak.. Daruj sobie. Faceci sukcesu nie przesiadują na takich portalach. Sama pewnie też bym tu nie zaglądała, gdyby nie fakt, że chwilowo jestem bezrobotna.

Gość gość
bezrobotna to łatwiejszy kąsek :P po tu pewnie grasują ,casanowy od 7miu boleści :O

Gość ggggggjj
To przede wszystkim portal kobiecy. Nie będę oceniać poziomu intelektualnego tutaj się wypowiadających, ale inteligentni ludzie są raczej grupą niszową. Mi kafe służyła głownie po to aby zaczerpnąć informacji co do wyboru kupna niektórych kosmetyków oraz nowalijek kulinarnych. Jak dostanę pracę, to najzwyczjaniej będzie mi szkoda czasu na taki badziew bo o wiele bardziej interesujące jest życie w realu.