Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokainapp

czy rani Was erekcja partnera

Polecane posty

Gość kokainapp

taka sytuacja. oglądamy film, w pewnym momencie są rozebrane panienki, a jemu sie podnosi. to mnie rani:( a Was? ja kocham mojego Chłopaka i nigdy bym go tak nie zraniła. często czytam, że jakaś dziewczyna się podnieca jak chłopaka nie ma w domu:O moi zdaniem to zdrada. ja gdyby mi się tak przytrafiło natychmiast bym się wytarła a wieczorem wychłostała to miejsce gałęzią z choinki:( kocham go całą sobą.

Gość gość
ja jakbym zobaczył, że jest wilgotna beze mnie tobym jej tak wp*******ł, że szoke

Gość gość
Oho! Są Święci wśród nas. W średniowieczu tacy to nawet obcinali go sobie tasakiem jeśli się ośmielił podnosić.

Gość gość
Ja to mam jeszcze gorzej. Jeśli widzę, albo czuję nosem jakieś pyszne jedzonko, to chociażby ono nie było zrobione przez żonę, to i tak mi ślina napływa do ust. No i jak ja mam to powstrzymać? Całe szczęście, że dziewczyny, chociaż takie mściwe, to nie zaglądają nam do gęby, a najwyższej do rozporka.

Gość gość
Wysoki Sądzie, to naprawdę był g***t! On miał takiego strasznie twardego i dziabał mnie gdzie popadnie, że się bałam że mnie porani. To dlatego sama go włożyłam tam, gdzie nie mógł mi zrobić NOWEJ dziury!