Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscM

czy zwiazalybyscie sie z samotnym tata?

Polecane posty

Gość gość
Ciezko jest wybrac miedzy tym co sie czuje a co mowi rozum. Kto nie gra ten nie wygrywa a nam poki co naprawde dobrze razem. Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Co bedzie jak poznam syna i jak on na ta sytuacje zareaguje. Po 4 miesiacach nie musze mowic ze bedziemy razem zawsze. I musze tez porozmawiac z nim i poznac powoli jego plany na przyszlosc. Narazie niech sie to wszystko rozwija.

Gość gość
ja tam się bardzo cieszę, że są takie kretynki, które się biorą za towar wybrakowany, bo to mi zmniejsza konkurencję do towaru pierwszego gatunku

Gość gość
aha - jakbym była facetem również przez myśl by mi nie przeszło, żeby się związać z samotną matką, to dobre dla takich frajerów jak wy, którzy lubią bawić cudze bachory i na nie bulić, albo dla takiego samego wybrakowanego towaru, który ma swoj****chory

Gość od tatuska
ja jestem od 3 lat w zwiazku z facetem, ktory ma dziecko dziewczynka (7 lat)mieszka z matka, widujemy sie raz w tygodniu w weekend chlopak ma 30 lat, ja mam 22 akceptujemy sie nawzajem, powiedzialabym wrecz, ze dziewczynka traktuje mnie jak swoja starsza siostre-przyjaciolke nie widze problemu w tym, ze ma dziecko byla zona czasami robi jakies jazdy, ale juz jej przechodzi powoli alimenty ma stale i ten temat nie podlega dyskusji, wiec finansowo tez jest dobrze mysle, ze jesli dla kogos brak w kasie tych paru stowek miesiecznie jest az tak wielkim problemem, zeby sie nie zwiazac z wspaniala i kochana osoba, to powinien przewartosciowac zycie :) pozdro

Gość gość
No to caly czas rozmawiamy o tym ze od kilku lat nie bylo wogole kontaktu z matka dziecka i nie bedzie.

Gość gość
up

Gość gość
Lepszy samotny tata niż kawaler prawiczek by tata już zaliczył

Gość zołka
Jeśli kochałabym naprawdę tego faceta, dziecko nie byłoby przeszkodą.