Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Limonka Niebiesko oka

Mam 17 lat i chlopaka ktory przez kolegow ciagle pije!

Polecane posty

Mam juz dosc, ostatnio mu zagrozilam ze z nim zerwe jak znow bedzie pil! jest starszy i twierdzi ze ma kontrole nad tym ale co weekend jest wstawiony i przez to nigdzie nie moge z nim jechac coraz bardziej mnie wkurza i jezeli znow w ten weekend bedzie pil zrywam z nim!!!!

Gość gość
pije bo chce, nikt mu nie wlewa alkoholu do gardla sila

Gość gość
nie przez kolegow, a dlatego, ze chce!

Gość wisti
jest alkoholikiem, to nic że tylko w weekendy skoro nie może odpuścić tak się zaczyna mój brat jest alkoholikiem pił tylko w weekendy, na początku wróć się kobieto z krótszej drogi potem będzie tylko gorzej czaruje cię że ma kontrolę, no już to widzę

Jestem z nim dlugo i wczesniej nie byl taki! jak wrocil jego kolega z Niemiec to sie zaczelo picie. jesli w tym weekend bedzie pil to zrywam z nim moze to go zmobilizuje do opamietania sie!.

Gość serduszko puka w rytmie
on nie pije przez kolegow tylko pije przez alkoholizm. Wlasny

Gość wisti
no ale jej nie przegadasz, ona jak te co wychodzą za muzułmanina " mój jest inny"

Czego szukam w tym moj problem ze zawsze nas uwazali jako fajna pare i mi teraz wstyd mowic przed znajomymi ze moj chlopak pije i wszystko sie zbiera na zerwanie. nie mam z kim gadac bo kazdy wyjezdza z tekstem A byliscie tacy zgodni zakochani pieprzenie. ktorego sluchac sie nieda

Weź sobie dziecko znajdź porządnego chłopaka a nie pakujesz się w jakieś krzywe akcje.

Gość gość
staszek jełopie, ty już od wczesnych godzin rannych urzędujesz na kafe? :o

Gość gość
Czego szukam w tym moj problem ze zawsze nas uwazali jako fajna pare i mi teraz wstyd mowic przed znajomymi ze moj chlopak pije i wszystko sie zbiera na zerwanie. xxx no tak! trzeba być z alkoholikiem za wszelką cenę, bo "co ludzie powiedzą"?

Gość Taki_jeden_964
Może jeszcze nie jest alkoholikiem, ale tak się zaczyna. Poproś żeby ograniczył. Jak jesteście razem powinnaś być dla niego najważniejsza.

Gość gość
Nie musisz mówić o alkoholizmie. Możesz Powiedzieć "tak wyszło, nie chce o tym mówić" i już. Ze wszystkiego zawsze się szczegółowo tłumaczysz innym?

to nie takie proste bo znajomi nas znaja od poczatu zwiazku i trudno teraz powiedziec ze tak wyszlo! mam dosc i zerwe z nim moze to zerwanie go obudzi i wkoncu sie przekona ze nie zartuje i albo ja albo koledzy i picie. nie bede przynim siedziec i go przekonywac bo za duzo czasu tak robilam a on nic. zadnych wnioskow nie wyciaga

Gość gość
a teraz sie trafi weekend, ze nie bedzie pil, ale za to w nastepny nadrobi i co, nadal z nim bedziesz? przeciez w ten weekend sie nie napije :D swoja droga skoro masz taki problem teraz, by wyjasnic powody zerwania, to po weekendzie, jezeli z nim zerwiesz, nie bedzie ci glupio sie tlumaczyc? a moze bedziesz odkladac to zerwanie w czasie i przeciagac w nieskonczonosc dajac kolejna szanse? chcesz zerwac to zerwij, nie chcesz to badz z nim - przeciez pije TYLKO w weekendy, nie? :D

Gość gość
nie bede przynim siedziec i go przekonywac bo za duzo czasu tak robilam a on nic. xxx czyli już dawno pokazał ci gdzie cię ma a ty dalej za nim latasz!