Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama0089

mąż chciał mnie wczoraj zgwałcić, chyba odbiło mu po tabletkach na siłownię

Polecane posty

Gość kama0089

wcześniej nigdy taki nie był, a wczoraj zaczął się do mnie dobierać, ja go prosiłam żeby przełożyć to na jutro bo jestem najzwyczajniej zmęczona. On się tak nakręcił że zerwał ze mnie nocną koszulkę i strasznie szarpał, mówił do mnie takie rzeczy że do tej pory jestem w szoku. Nie docierały do niego żadne moje prośby ani krzyki, dopiro kiedy strzeliłam go mocno dwa razy w twarz to oprzytomniał, ale widziałam że cały się gotował. Zostawił mnie samą i poszedł spać na kanapę. Dzisiaj poszedł bez słowa do pracy. Ostatnio zaczął braćtakie tabletki na pobudzenie na siłowni, nazywają się AMOK OLIMP, ale jednym z głównych składników jest zielona herbata. Czy to możliwe że to po tym mu tak odbiło? Zaczęłam się go normalnie bać.

Gość gość
Jak można żonę zg*****ć, to twój z****** małżeński obowiązek, jak zmęczona byłaś to chociaż mogłaś mu pipe wystawić, leżałabys jak kłoda co prawda, bo byś odpoczywała, ale facet by se przynajmniej pobzykał, a teraz wielkie halo ze ją zg****ił :D śmiech na sali

Gość kama0089
A ile on tego łyka? Rozumiem że chodzi o tabletki, a nie odżywki w proszku?

Gość kama0089
Przepraszam, chyba niejasno napisałam. Chodziło mi o to że nie wiem ile łyka tabletek, ale to są tabletki a czytałam że odbija facetom po tych odżywkach z proszku. Tak myślę czy on jeszcze coś nie bierze.