Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiowiasty gość

Do Kobiet samotna choc nie sama?

Polecane posty

Gość gośćiowiasty gość

macie podobnie jestem facetem(38) mimo że nie sam to samotny paradoksalnie moja samotność w związku bierze się z braku seksu.Żona nie potrzebuje seksu (jej słowa)...ja natomiast bardzo lubie Intymne Igraszki....

Gość rózy kolec
skąs to znam tyle tylko że mój facet nie chce seksu porazka

Gość KAPITAN okrętufIagowegoFanCIub
To masz przechlapane gościu.W tym wieku to najbardziej są ekscytujące sytuacje seksualne.:) Damo stress zabija w Twoim ukochanym namiętność.Jak byłem w stresie w ciagu 2 miesiecy schudłem 35 kg a nie jestem już młodzieniaszkiem tylko w nobliwym wieku.Po tym okresie przyszedłem do równowagi psychicznej i fizycznej i nadal okrutna namietność targa moimi hormonami.

Gość kulig
mam podobnie i chyba poszukam kogoś na boku

Gość gość
Jasne ! Jak ktoś nie może to druga osoba usycha i się męczy. Uważam to za normalne reakcje życiowe :) Kochać się do woli z dobrym partnerem. Moja też mi nie daje ile potrzebuję dlatego uzupełniam te straty.

Gość katalizan
...ja bardzo lubie seks a moja żona szkoda słowjak kochamy sie raz w tygodniu to sie ciesze coraz cześciej chodzą mi pogłowie myśli o Kochance może sa tu spragnione dyskretne Kobiety ze G.śl

Gość gość
kurcze jakbym słyszał moja kobiete tez nie potrzebuje seksu

Gość gość
szanowni panowie ...a zastanawialiście się skąd to "ja nie potrzebuję sexu" ...skoro sami odczuwacie jego brak to z jakiego powodu ? ...po prostu macie z niego sporo frajdy i przyjemności więc was do niego ciągnie. Trudno tęsknić za seksem jeżeli nie daje on przyjemności, widać nie potraficie jej kobiecie dać. Gdyby było inaczej nie wypuszczałyby was z łóżek. Może trzeba pogadać co jest nie tak, co poprawić, co zmienić w technice, w oprawie w atmosferze ...Po prostu nie wierzę aby którakolwiek kobieta unikała przyjemności :)