Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

femdom

Polecane posty

Gość gość

Robicie swoim facetom jakieś femdomowe akcje? Kręci was to? Nie mam na myśli jakichś lateksów i pejczy, tylko coś co wyzwala dominację dziewczyny nad facetem i pozwala cieszyć się tym.

Gość gość
stare kotlety? To forum erotyczne, a femdom to tej sfery się zalicza. Tak samo mogą padać w nieskończoność pytania o oral, anal itp. To normalka.

Gość gość
Głupi Piedestale, możesz pytać w nieskończoność, tylko że tu siedzą wciąż ci sami ludzie, więc nie spodziewaj się że tym razem doczekasz się innej odpowiedzi :D

Gość gość
akurat nie jestem żadnym piedestałem, można chyba to zresztą poznać po stylistyce. O inne rzeczy też pytają różne rzeczy.

Gość Krzysiek34
Moja ex lubiła "znęcać" się nade mną siadając mi na twarzy i podduszając ci..ką. Strasznie mnie to kręciło i ją też. To była nasza nie umówiona gra wstępna. Lubiła się zabawiać sama tuż przed moją twarzą

Gość miły pan
Ja bardzo lubię takie rzeczy , zwłaszcza jak moja pani sika mi do buzi i każe pić swój sok , czasami jak byliśmy w plenerze , gdzieś w lesie czy nad wodą jak zachciało się jej kupkę to kazała mi iść ze sobą i jak zrobiła to obwiniała mnie o brak papieru toaletowego i kazała sobie wylizać pupę do czysta , potem sprawdzała czystość za pomocą chusteczki higienicznej i jak się pobrudziła to wymyślała rozmaite kary dla mnie :)))

Gość gość
Femdom ma to do siebie że są duże możliwości wyboru , są bardziej drastyczne , czy mniej drastyczne czy śmiałe pomysły , jedni lubią uromanię , facesitting , czy scat , a inni np cuckold , czy fetysz stóp , jest ogromny wybór zachowań w tymże rodzaju seksu , który polega głównie na upokarzaniu mężczyzny przez kobietę , może to być upokarzanie fizyczne , czy psychiczne tylko , albo jedno i drugie jednocześnie ......