Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog we Wrocławiu bez czekania miesiac

Polecane posty

Gość gość

Witam, Dziewczyny napiszcie mi gdzie we Wrocławiu ( lub kolicach ) mozna dostac sie do lekarza ginekologa bez oczekiwania na wizyte miesiaca. Pradwdopodobnie jestem w ciazy :) Tzn. wiem to tylko z testow oraz braku miesiaczki od 12 dni. Chcialam sie zapisac do lekarza ale kazdy mi mowi,ze zapisze mnie na okolice maja. Niestety dla mnie wtedy bedzie troche za pozno, bo bede juz po 10 tyg. ciazy :( Zreszta nie wyobrazam sobie jesli cos w miedzyczasie sie stanie .... To w ogole nie bede przyjeta? Dziekuje :)

Gość u maxyma w Gdyni
proponuje pojechac do Krakowa tam jest wielu ciekawych ginekologow, niektorzy z powolania 🖐️

Gość gość
Dzieki :) Zapomnialam dodac,ze szukam lekarza na NFZ :)

Gość gość
Sprobuj zadzwonic do szpitala na Kamienskiego i zapytac czy maja miejsca u ginekologow, ale nie pamietam jak sie nazywaja, pracuje tam 2 facetow obaj sa fajni, albo do przychodni Medicor na ul. Trzebnicka ja tam chodze do swietnego lekarza Tomasza Zolnierczyka, wlasnie dzisiaj sie rejestrowalam bo tez jestem w ciazy, ale terminy ma dopiero na 25 kwietnia, jest tam jeszcze Pani doktor tez swietna babka i wiem, ze do niej sa mniejsze kolejki.