Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionki zaręczynowe

Polecane posty

Gość gość
jeden i drugi szpetny, a kryptoreklama bardzo słaba.

Gość gość
a ja mam pierścionek zaręczonowy babci mojego narzeczonego:)

Gość gość
Babcia mojego partnera kiedy dowiedziala sie o zareczynach od razu powiedziala, ze szkoda ze narzeczony nic wczesniej nie powiedzial, bo dostalby rodowy brylant od niej. Tak wiec o maly wlos mialabym pierscionek babci. Troche szkoda, ze tak sie nie stalo, bo czulabym sie zaszczycona takim wyroznieniem. Jednak swoj pierscionek tez uwielbiam. Gratuluje koleznce wyzej wyjatkowego pierscionka, na pewno jest sliczny, kiedys to robili bizuterie... :)

Gość gość
żal mi już ludzi, skrzywionych, wszędzie widzących tylko reklamy... Szkoda tylko, że lecicie na marki typu: apart, kruk, nike, adidas, a szkoda, bo wszystko robione w Chinach. Brakuje rodzimych firm, A takie to: piotr i paweł, chaton, węc, impressimo, lisiewski, etc... Popierajcie swoje, nie z importu! Dawajcie pracę w kraju! Widzicie tylko reklamy i kompletny brak zaufania do ludzi, rzemieślników, z tradycją z ojca na syna... wszędzie tylko węszycie podstęp... gdzie wasza wolność... Dbajcie o Polaków, pracujących i kochajcie się i nie patrzcie tylko na lans i kasę.

a co produkuje chaton? Pierwszy raz słysze taką firmę, a akurat zwracam uwagę na polskie marki i chętnie bym sie dowiedziala:) ?

Gość gość
Każda z nas ma inny gust,ale czytałam dużo dobrego na temat pierścionków Staviori,więc ciekawi mnie jaka jest Wasza opinia na ich temat oraz czy aby na pewno warto się nimi interesować. Podobno jakość jest rewelacyjna,może któraś z Was go ma?

A ja sądzę , że oprócz super nazw firm trzeba też popatrzeć na cenę. Zastanowić się jaki brylant chcecie - bo często za kamienie się przepłaca (zwłaszcza w krukach, yesach itc) Ja uważam jednak, że dobrze będzie kupić sam brylant u hurtownika (tak gdzie zamawiają jubilerzy) i go oprawić https://79diamenty.pl/home/132-brylant-029ct-vs2-j.html bo za pierścionek z takim kamieniem trzeba zapłacić 3000tyś złotych a ja z kamieniem zmieszcze się w 1700zł

Gość Oszukany przez Staviori
Ten wpis z 2014 roku dotyczący pierścionków Staviori to oczywiście nieudolna kryptoreklama osoby związanej z tą firmą i nie dawajcie mu wiary. Swój wpis robię tu tylko dlatego by przestrzec przed tą firmą. Próbowała mnie w perfidny sposób oszukać na drogim pierścionku zupełnie niezgodnym z opisem i zamówieniem. Odzyskałem pieniądze tylko dzięki znajomości swoich praw konsumenta i dokumentowaniu wszystkiego w postaci zdjęć i nagrywania rozmów z nimi. Szczerze radzę nic od nich nie zamawiać.

Gość gość
a Twoj wpis wyglada na nieudolną antyreklamę. skoro jednak Cie nie oszykali, to chyba jednak nie tak źle co ? Prawa konsulementa są jasne i raczej nie ma tutaj pola do nadużyc. Z tego co widzę na ich stronie, to nawet daja 30 dni na zwrot zamiast ustawowych 14stu, wiec nie wiem o co Ci chodzi ? Wyglada na to ze wychodzą klientom na przeciw !

Gość gość
Jakby mi facet wyskoczył z takim gówienkiem za 899 zł składanym z 10 kamyczków po 0.001 karata każdy (tzw. Odpady po szlifowaniu) to bym się uśmiała i kazała mu pokazać prawdziwy. Za tyle to my sobie prezenty gwiazdkowe robimy, a ja mam całe życie chodzić z taką g****o wartą błyskotką? Droższa sobie ostatnio kupiłam szczoteczkę do zębów. (Soniczną) Moja kuzynka dostała taki twór z odpadów od swojego narzeczonego, dramat. Oczywiście powiedziałam ze ładny, ale na jej miejscu gościa bym odprawiła. Brak taktu, nie mówiąc o tym, że biedak. Skoro na durny pierścionek nie potrafił zarobić, to co bedzie pozniej?