Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie polecacie wakacje z półtoraroczniakiem?

Polecane posty

Gość gość

będą to nasze pierwsze wakacje we trójkę "gdzieś". Myślimy o zagranicy, samolotem. możecie coś polecić?

Gość gość
Napewno europa i gdzies gdzie jest w miare krotki lot. Np gr eckie wyspy albo Majorka.

Gość gość
ja tez będę szukać, ale to dopiero na wrzesień ;)

Gość gość
właśnie we dwójkę byliśmy na korfu, niby sprawdzone miejsce, wiedziałabym co i jak ale żeby znów to samo miejsce? więc jak ktoś był gdzieś i jest zadowolony a jeszcze do tego z dzieckiem to proszę o propozycje :0

Gość gość
Ja bylam we wrześniu na Rodos ale jescze wtedy dziecka nie mialam. A pogoda tam jest wtedy fajna na pobyt z dzieckiem bo jest cieplo ale nie goraco. Tylko trzeba pojechac na dobra stronę wyspy bo z jednej strasznie wieje tylko nie pamietam z ktorejm... fajna jest tez Majorka. Pogoda przyjemna bez upałów . Dla dzieci jest fajna atrakcja delfinarium.

Gość Olowamamaa
Ja w tym oku jade na płw. helski, dla mnie to idealne miejsce na wakacje z tak małym dzieckiem. Leciałam kiedyś do Egiptu obok rodziców z ok 2 letnim dzieckiem, w samolocie to myślałam, że ktoś ich wyrzuci. Dziecko płakało - wiadomo niewygodnie, ból ucha przy starcie /lądowaniu, itp. Poroniony pomysł w taki upał (był sierpień ok 40 stopni), z takim dzieckiem i tak trzeba pół dnia w klimatyzowanym pokoiku siedzieć. Jak już to jakieś europejskie kurorty, ale spokojne, majorka to chyba nie za bardzo...No i raczej wrzesień.

Gość gość
Na majorce wcale nie ma upalow bylam dwa razy w lipcu. Napewno nie kraje arabskie ze wzgledu na zemsty faraona i inne bakterie ktore wywyoluja rewoulicje w układzie pokarmowym.

Gość gość
z dzieciąteczkiem Jezus?