Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posejdonhard

jestem opetany

Polecane posty

Gość posejdonhard

uważam sie za margines społeczenstwa jestem nikim niczym zdołowany nic mnie nie interesuje jestem zalamany moj mozg nie pracuje jedna mysl to samobojstwo przyjme na plecy najciezszy glaz byleby sie ulotnic nienawidze siebie i calego swiata jak wiekszosc zaden hajs mna nie manipuluje rzadzi mna szatan jestem mu oddany jaka modlitwe powinienem odprawic mam pojsc do ksiedza ? Boże ja jestem popie*dolony ....Dobijcie mnie całkiem ja bardzo prosze abym juz dzis dostał natchnienia i skoczyl

Gość 0 Terenia 0
Masz depresję spowodowaną tym, że inni roochają, a ty walisz gruchę 😴 Idź na dzi/wki, oto moja rada 😴

Gość gość
Na poczatek idz do psychiatry po diagnoze ,potem jak juz zaczniesz brac leki swiat bedzie do ogarniecia .

Gość gość
Opętanie to nie powód do smiechu na pewno skontaktowanie się z księdzem egzorcystą nie zaszkodzi ,szukaj pomocy,powodzenia ,pozdrawiam.

Gość gość
terenia ty sam sama walisz gruche lub w otwór a pod poduche wibratory to sa twoje napedowe motory lav story to karabin usiądz wygodnie otwórz morde i strzelaj

Gość gość
egzorcysta lub kobierzyn

Gość gość
Jestem egzorcystą chętnie pomogę:)

Egzorcyści pomagają tylko ludziom którzy wierzą w to że religia im pomoże. Ktoś wątpi, ma lęki oraz zryty beret, idzie wtedy do egzorcysty bo jest przekonany że mu to pomoże, kiedy już tam pójdzie wmówi sobie że to mu pomoże a siła umysłu jest potężna. Mnisi buddyjscy leczą się z wszelkich chorób umysłem i medytacją. Oczywiście nie każdemu egzorcyzm pomaga. Wtedy idealną wymówką jest stały tekst - że szatan nie chce wyjść. Raz wchodzi i wychodzi, raz nie wychodzi co decyduje o tym że wychodzi, a raz że nie wychodzi - ładna pogoda? Debile.

Gość kasiolda
nic takiego nie istnieje jak egzorcysta ksiadz drugie wcielenie czyli reinkarnacja gosciu co dodal ten post niech sie po prostu zabije nic wiecej mu nie pozostało jak ma komus krzywde zrobic niech sie zabije nikomu tu potrzebny nie jest jestes nikim trzymam kciuki za ciebie uciekaj w nicosc

Jeśli mi przyjdzie się kiedyś zabić to pociągnę za sobą co najmniej z kilkadziesiąt osób. Albo nawet tysiące tak jak podczas ataku na World Trade Center, ale samolotu na pewno nie zdobędę.

Gość nikita 9 żyć
puk puk ten świat jest skończony masz racje na cóż nasze życie proponuje w galerii podrzucić bombe i sie usmazyc bezdomni i nie tylko przybędą na ucztę skad jestes chetnie bym cos zjadł na pewno bedzie co obgryzac mózgów nie polecam k***a zgłodniałem na sama mysl o soczystych pieczeniach

Gość gremlin 13
podaj namiary kolego na tym forum nie ma co dyskytowac

Gość Jestem opetany
w jaki sposób egzorcysto masz zamiar mi pomóc ?

Idź zabij egzorcystę, wszystkich na plebani, a później siebie ty debilu i nie udzielaj się już.

Gość Jestem opetany
Dlaczego synu ?

Gość Jestem opetany
strasznie nerwowy jestes na cóz ci to synu ?

Gość Jestem opetany
w pierwszej kolejności z pewnościa ty bedziesz chyba o czymś zapomniałes synonimie

Nie jestem nerwowy, i szczerze wątpię aby terroryści co porwali dwa samoloty które wleciały na WTC byli także nerwowi. Taki wlot wymagał profesjonalnego skupienia.

Gość gość
bezsensu gadka

Gość gość
jak czytam te wypowiedzi to nie wiem czy sie smiac czy płakac .Niech sie nie wypowiada ten co ze złymi duchami nie ma lub nie miał doswiadczenia. Jedzcie na msze z modlitwa o uwolnienie i uzdrowienie i proscie samego Jezusa o uwolnienie .Zły duch nie wytrzymuje modlitwy .Skad wiem bo na takich mszach kiedy Jezus uwalnia zło sie manifestuje a potem opuszcza ciało takiego człowieka. w moim natomiast przypadku zaznacze ze zadne srodki najsilniejsze psychotropowe nie działaja bo ja mam w sobie ducha mojego zmarłego przodka o którym dowiedziałam sie przypadkiem gdyz mojemu mezowi przysniła sie jego zmarła babcia i mówiła ze ja mam w sobie ducha przodka który chce odsunac ode mnie wszystkich aby mnie zniszczyc!!!!brzmi jak wyrok moge tylko rzec ze jazda z duchem niesamowita ,najgorsze jest jak podczas modlitwy o uwolnienie kiedy modli sie wspólnota duch rzuca moim ciałem gadam w jezyku dziwnym żrenice mi sie rozszerzają i nie moge tego opanowac on wtedy wychodzi na zewnatrz i manifestuje sie kiedy sie uspokaja jestem wyzuta z sił karmi sie moją energia zyciowa .Kiedy nie jezdze na takie spotkania modlitewne jestem w ciagłej depresji niedającej sie leczyc on gada do mnie nieustannie potrafi wyprzedzac mysli ciagle mnie dołuje szkoli kaze mi byc idealna aby niszczyc innych .Przerobiłam juz wszystkie srodki psychotropowe nic a nic nie pomogły.W duszy to czuje piekło w umysle piekło .NAjgorsze ze zły duch robi ze mnie wariatke i nigdy nie pozwoli abym spotkała sie z egzorcysta .A gdy byłam u egzorcysty to zablokował mi mowe i nie mogłam nic powiedziec .