Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lenkaM

czy warto do tego wracać

Polecane posty

Gość lenkaM

Czy warto wracać do czegoś co było rok temu? Bo rok temu "spotykałam" się z chłopakiem kilka spotkań....wiedział, że ja chce czegoś więcej...zawsze kiedy pisał czy mam czas się spotkać ja wszystko rzucałam i jak ta głupia biegłam do niego, a kiedy mu powiedziałam, że chce czegoś więcej to powoli się odcinał od mnie i zakończył znajomość... Ja oczywiście ryczałam wiele nocy nawet zaczęłam regularnie pić wódkę...ogólnie byłam nie do życia ledwo przeszłam do 3kl liceum. Kilka miesięcy zeszło abym choć na trochę zapomniała o nim, próbowałam nawet stworzyć związek z innymi, ale po krótkim czasie stwierdziłam, że to nie to, że innym brakuje tego czegoś co ma on w sobie...ale w poniedziałek napisałam do niego od tak i pisaliśmy on zaproponował mi spotkanie więc poraz kolejny wszystko rzuciłam, nie poszłam do szkoły choć klasa maturalna zobowiązuje. Spotkaliśmy się..on mi powiedział, że woli się spotkać niż pisać sms-y. Nadal jest dla mnie ważny, ale też nie chce popełnić tego błędu co wcześniej i go zrazić do siebie...ale kurczę czy on może znów mnie olać czy warto ryzykować i zapłacić cierpieniem ? :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować